ConXioN versterkt zijn engagement in het BRC 2017

IMG_5076

Enkele dagen na de aankondiging dat Blåkläder, de Zweedse fabrikant van werkkleding, partner wordt van het Belgisch rallykampioenschap 2017, kan de promotor van het BRC nog meer goed nieuws aankondigen, want ook ConXioN versterkt zijn engagement als partner van het Belgian Rally Championship.

Er zal in 2017 niet naast de kleuren van ConXioN gekeken kunnen worden, want het IT-bedrijf prijkt op de deurstickers van alle deelnemende wagens. Een van die wagens wordt trouwens de Porsche 997 GT3 van Chris Debyser, de zaakvoerder van de IT-specialist uit Deerlijk, die hij samen met Kristof Goethals, zaakvoerder van Worldkarts Kortrijk, onder de vlag van FIXION heeft aangekocht.

“Ons bedrijf ConXioN is in 20 jaar uitgegroeid tot een stevige KMO met 70 ICT-specialisten, verspreid over 3 vestigingen in Deerlijk, Ternat en Lommel,” vertelt Chris Debyser. “We leveren de diensten zodat bedrijven hun doelstellingen kunnen bereiken. Zowel voor KMO’s als midmarket bedrijven leveren we de infrastructuur, administratieve software, licenties, cloudoplossingen, telecom en professionele diensten. Onze expertise concentreert zich rond business continuity, cloud en managed services.”ConXioN is al jarenlang een trouwe partner van de Belgische rallysport. Jarenlang werd het Historic-kampioenschap gesteund, terwijl het IT-bedrijf ook al vele jaren naamsponsor is van de ConXioN Omloop van Vlaanderen. En de kleuren zullen dit jaar ook te zien zijn op de FIXION Porsche 997 GT3.

“Samen met Kristof Goethals maak ik de overstap van Historic naar een nieuwe 997 GT3,” vertelt Chris Debyser enthousiast. “We zullen een team vormen met Tim Van Parijs en Jochen Claerhout. Sfeer en adrenaline verzekerd! Zeker omdat rijden met een mythische Porsche een geweldige uitdaging blijft voor zowel piloot als copiloot. Ook voor de sponsors blijft de Porsche tot de verbeelding spreken en is hun promotionele return verzekerd.”

Samen met ConXioN en Blåkläder is het Belgian Rallychampionship alvast klaar voor de start in de Rally van Haspengouw op 25 februari!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait