TAC RALLY ,DE 208 T16 VAN PEUGEOT BELUX AAN DE START

Peugeot België-Luxemburg en DG Sport brengen hun 208 T16 wel degelijk aan de start in de TAC Rally, volgende week in Tielt. Aan het stuur natuurlijk Kevin Abbring, in de rechterstoel voor één keertje geen Pieter
Tsjoen, maar wel Renaud Jamoul. Dat verdient een woordje uitleg.
De Spa Rally eindigde in mineur voor Kevin Abbring en Pieter Tsjoen. Na dag 1 stonden ze indrukwekkend aan de leiding, en in de aartsmoeilijke omstandigheden op dag 2 lieten ze meermaals indrukwekkende dingen zien. Tot hun weg naar de winst ongelukkig eindigde met een kapotte velg en een opgave.
“Het hele team is in Spa echt op zijn honger naar winst blijven zitten”, vertelt Wim Doms, PR Manager van Peugeot België-Luxemburg. “Meteen wilden we allemaal zo snel mogelijk verder werken op het elan dat we in Spa hebben gevoeld. De auto, het team, het hele plaatje klopte. Dat ritme moeten we vasthouden, en daarom besloten we allemaal samen om in de TAC Rally aan destart te komen. Bovendien is de TAC Rally ook een uitstekende testbasis voor een goeie setup in het koninginnenstuk van het kampioenschap: de rally van Ieper.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait