Kinderen zullen de decoratie bepalen van de i20 R5 waarmee Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul deelnemen aan de rally van Ieper

Via de wedstrijd “Back In Town” kunnen kinderen hun tekeningen insturen voor het ontwerp van de wedstrijdwagen. Thierry en Nicolas zelf zullen beslissen welke tekening de flanken zal sieren op hun i20 R5 rallywagen.

Vrijdag 5 mei 2017 — “Back In Town”, dat is het centrale thema waaronder WRC piloot Thierry Neuville en bijrijder Nicolas Gilsoul zullen deelnemen aan de rally van Ieper van 22 tot 24 juni aanstaande.

Het is immers al van 2011 geleden dat Thierry nog aan de start verscheen van de meest tot de verbeelding sprekende Belgische rally. Nu zijn de jongens back in town om er een ongetwijfeld spannende strijd te leveren. Via de speciaal in het leven geroepen website www.backintown.be kunnen de fans en kinderen alles te weten komen over het opzet, de wagen, de wedstrijd en de inzendingen.

Inspiratie door de kids

De i20 R5 waarmee onze ambassadeurs aan de start verschijnen wordt ingezet door Hyundai Belux die daarmee meteen ook de hoofdsponsor is. Bij Hyundai hebben we meteen nagedacht over een leuke manier om de aankleding van de wagen uniek te maken.

Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul waren onmiddellijk gewonnen voor het idee van een wedstrijd waarbij een winnende kindertekening de wagen zou sieren. Thierry verklaarde hierover:

“We willen ons in Ieper natuurlijk in de eerste plaats sportief in de kijker rijden, maar het is een super cool idee om met een uniek ontwerp aan de start te verschijnen in onze Hyundai i20 R5. Ik kijk echt uit naar de inzendingen, ik ben zeker dat er super leuke ontwerpen tussen zullen zitten. Ik doe dan ook een warme oproep aan zoveel mogelijk kids om deel te nemen.”

Kinderen tot 15 jaar zijn welkom om hun tekening/ontwerp in te sturen en ze kunnen de blanco wagen downloaden via de website (www.backintown.be, ook het wedstrijdreglement is hier beschikbaar). Alle ideeën zijn welkom, al hebben Thierry en Nicolas wel zo hun eigen idee over de kleurstelling, zoals je kan zien in dit filmpje waarin de wedstrijd wordt aangekondigd.

Elk kind mag 1 ontwerp insturen, en dit tegen uiterlijk 31 mei 2017. Het zijn finaal Thierry en Nicolas zelf die het winnende ontwerp zullen kiezen. De bekendmaking van de winnende decoratie gebeurt dan op 13 juni via Facebook en de website.

De winnaar of winnares krijgt een Hyundai Motorsport promopakket, wordt 2 dagen met het gezin als VIP ontvangen bij Hyundai op de rally van Ieper en er is natuurlijk een meet & greet voorzien met Thierry en Nicolas. De inzendingen mogen alvast massaal komen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait