Gratis inschrijving voor de 3de editie van de Aarova Rallysprint!

Na de bijzonder geslaagde editie van de Ypres Rally eind juni en de deugddoende zomervakantie, kijkt Superstage al uit naar zijn derde evenement van het jaar, de Aarova Rallysprint Oudenaarde-Kruishoutem. Op 10 september wordt de derde editie van de Rallysprint verreden op het ondertussen bekende en gereputeerde parcours.

Achter de schermen werd de voorbije maanden hard gewerkt om de Rallysprint uit te breiden tot een Short Rally, net zoals eerder dit jaar gebeurde op de Monteberg. Helaas is het voor dit jaar niet gelukt, zodat op zondag opnieuw één klassementsproef van 8 km op het programma staat. Na de technische en administratieve controle op zaterdag 9 september, gevolgd door de verkenningen, zal deze klassementsproef zondag vier keer op snelheid afgewerkt worden. Dan weten we wie Vincent Verschueren zal opvolgen op de erelijst van de Aarova Rallysprint van Oudenaarde.

Teams die willen deelnemen doen er goed aan niet lang te wachten met hun inschrijving, want Superstage doet een mooie geste.

“We hadden een Short Rally willen presenteren, maar het blijft dit jaar een Rallysprint. Daarom hebben we beslist om geen inschrijvingsgeld te vragen aan de deelnemers,” aldus Alain Penasse, voorzitter van Superstage. “De deelnemers betalen dit jaar enkel het deelnamerecht en de verzekering aan de VAS, in totaal 97 euro.”

Meer informatie over de Aarova Rallysprint van Oudenaarde-Kruishoutem op www.arsrally.com.