Belgian Rally Championship 2018

Blåkläder verlengt zijn partnership met het BRC
Het nieuwe jaar is pas ingezet en meteen kan de promotor van het Belgian Rally Championship goed nieuws aankondigen. Na een succesvolle eerste samenwerking in 2017 verlengt Blåkläder zijn partnership. Ook in 2018 zal het logo van de Zweedse fabrikant van werkkledij prominent te zien zijn op alle wagens die deelnemen aan het Belgisch rallykampioenschap.

Het Belgian Rally Championship beleefde een topeditie in 2018. Elk van de 9 wedstrijden op de kalender kon rekenen op een sterk deelnemersveld en de titelstrijd bleef spannend tot de allerlaatste wedstrijd, de Condroz Rally. Het BRC was in binnen- en buitenland uitgebreid te volgen op televisie, terwijl ook de cijfers op de sociale media een boost kenden.

Blåkläder verlengt zijn partnership met het Belgian Rally Championship. De rallysport past immers uitstekend bij de filosofie van de Zweedse fabrikant van werkkledij.

“Ons bedrijf heeft heel wat raakpunten met de rallysport,” vertelt Mathew Vandorpe van Blåkläder. “In rally draait alles rond techniek, teamspirit en wordt er gereden op wegen die moeilijk zijn en niet voor de hand liggen. Bij Blåkläder gaan we altijd voor nieuwe technische oplossingen voor meer comfort, meer efficiëntie, meer functionaliteit van onze kleding voor de drager ervan. We kiezen ook niet altijd voor de makkelijkste weg, maar wel voor de oplossing die op lange termijn het beste resultaat oplevert. En onze mensen werken samen keihard om het beste product en de beste service te kunnen aanbieden aan onze dealers en onze klanten. We werken hard, maar we vergeten ook het stukje amusement niet. Al die eigenschappen vinden we ook terug in het Belgisch rallykampioenschap.”

Ook voor rallyteams heeft Blåkläder de gepaste kledij. “Zeker en vast,” vervolgt Mathew Vandorpe. “Kijk zeker eens op onze website, www.blaklader.com. Via de contactpagina kan je de dealer in je regio contacteren die vervolgens samen met jou de verschillende mogelijkheden bekijkt voor de meest geschikte kledij.”

In weer en wind, zon of regen, met Blåkläder maken we ons op voor een schitterend Belgian Rally Championship 2018. Afspraak op 24 februari in Landen voor de start van het seizoen met de Rally van Haspengouw.