Adverteren

www.autotaal.be en www.autoliefhebbers.be opende zijn pagina’s voor het publiek op 15 maart 2007 en groeide  van dan af uit tot één van de populairste autoliefhebbers sites  van België. Het is dan ook een uitgelezen plaats om uw producten of activiteiten aan een ruim publiek bekend te maken.
Daarvoor  presenteren wij u graag de diverse mogelijkheden,  gaande van publiciteit website banners, links naar uw persoonlijke pagina’s, publi-reportages en of win-win samenwerkingsverbanden.
Binnenkort willen wij ook met evenement organisaties van start gaan.
Kortom diverse mogelijkheden voor diverse budgetten  die ook in de tijd kunnen gediversifieerd worden, van  één maand tot jaarlijks hernieuwbare overeenkomsten.
Graag houden wij ons ter beschikking voor bijkomende informatie, uitwerken van voorstellen of het organiseren van uw evenement, dit altijd met oog voor uw wensen en aangepast aan uw budget.
In bijgevoegde documentatie vind  u enkele van onze standaard voorstellen en aanbiedingen.
Het spreekt voor zich dat wij ook graag met u in overleg treden om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken.

 

STANDAARD VOORSTELLEN:

Link  met logo (door U aan leveren):
Zal zichtbaar zijn op onze Hoofdpagina’s  AUTOTAAL  24u/24u en 7dagen op 7  met logo en op alle pagina’s van de site in het advertentieblok rechts van de pagina’s.
Prijs : 25.00 € per maand (exclusief BTW ) 3 maandelijkse facturatie door ons te verzorgen . Duur van de overeenkomst minimaal 12 maanden.

Voor   tijdelijke evenementen kunnen dergelijk links ook voor kortere duur op onze site worden geplaatst:
Voor de duur van 3 maand:  35.00 € per maand (exclusief BTW)
Voor de duur van 1 maand : 50.00 € ( exclusief BTW)

Text link  met eventueel logo (door U aan leveren):
Zal zichtbaar zijn op een specifieke rubriek pagina AUTOTAAL  24u/24u en 7dagen op 7  met  eventueel logo
Prijs : 20.00 € per maand (exclusief BTW ) 3 maandelijkse facturatie door ons te verzorgen . Duur van de overeenkomst minimaal 12 maanden.

Voor  tijdelijke evenementen kunnen dergelijk links ook voor kortere duur op onze site worden geplaatst:
Voor de duur van 3 maand:  30.00 € per maand (exclusief BTW)
Voor de duur van 1 maand : 50.00 € ( exclusief BTW)

 

 

 

Verder kunnen wij u ook diverse voorstellen uitwerken  bij speciale evenementen , wedstrijden of organisaties
De redactie van www.Autotaal.be  kan ook zorgen voor publi- reportages  of persboodschappen aangepast aan uw product of organisatie te verschijnen in onze rubrieken op de website en /of te gebruiken in uw communicatie met de pers of het publiek.
De medewerkers van  www.Autotaal.be  hebben ook een gedegen ervaring in het organiseren van  auto gerelateerde evenementen .  In overleg nemen wij dan ook graag de organisatie van uw evenement op ons, aangepast aan uw budget en mogelijkheden.
www.autotaal.be  kan ook uitpakken met eigen organisaties. Zo hebben wij momenteel al  een autorit voor liefhebbers in Damme  ook hiervoor kunnen diverse sponsorvoorstellen uitgewerkt worden.