Nieuwe Captur, nog verleidelijker

  • Nieuwe Renault Captur wordt op 7 maart aanstaande onthuld op het autosalon van Genève
  • C-Shape-lichtsignatuur, nieuwe kleuren, panoramisch glazen dak… De best verkopende stedelijke cross-over versterkt zijn sexappeal
  • Ontdek op het autosalon van Genève een herzien en hoogwaardiger interieur en een nieuwe versie van Captur…

Nieuwe Captur toont op 7 maart aanstaande op het autosalon van Genève zijn nieuw gelaat. Met zijn geactualiseerd interieur- en exterieurdesign en de komst van nieuwe uitrustingen is de nummer 1 van de verkoop van cross-overs in het B-segment in Europa (215 670 exemplaren in 2016) vastberaden om zijn leiderschap te versterken.

 

 

Nog meer personaliseringsmogelijkheden

Captur behoudt alle fundamenten die hem zo succesvol hebben gemaakt, zoals de lakafwerking in twee kleuren. Hij versterkt zijn personaliseringsaanbod met twee nieuwe koetswerkkleuren: Atacama-oranje en Oceaanblauw, evenals een nieuwe dakkleur: Platinagrijs. Dat levert meer dan 30 verschillende combinaties op om iedereen de mogelijkheid te geven zijn of haar persoonlijke Captur samen te stellen.

Captur gaat nog verder in de differentiatie met 5 personaliseringspacks voor het interieur in diverse kleuren (Ivoor, Oceaanblauw, Karamel, Rood en Gesatineerd chroom) en 4 packs voor het exterieur (Ivoor, Oceaanblauw, Rood en Atacama-oranje (voor de naafdoppen en de sierstrips op de zijdelingse deurbeschermingen)).

De karakteristieke lichtsignatuur van het merk

Net als de recentste modellen van het merk wordt Nieuwe Captur, afhankelijk van de versie, uitgerust met ‘Pure Vision’ LED-koplampen. Ze zien er niet alleen goed uit, maar verhogen ook de veiligheid en zijn efficiënter.

In het onderste deel van de bumper zijn C-vormige LED-dagrijlichten ondergebracht, waarmee ook Captur de lichtsignatuur van het merk krijgt. Die lichtsignatuur is er ook achteraan, waar ze zowel overdag als ’s nachts zichtbaar is.

Een nog meer uitgesproken cross-overdesign

Captur versterkt zijn familieband met grote broer Kadjar. Het radiatorrooster sluit sterker aan bij dat van de andere cross-overs van Renault, met meer bepaald een verchroomde sierstrip. Zowel de voor- als de achterbumper krijgt een nieuwe ski, die de avontuurlijke kant van Captur in de verf zet.

Panoramisch glazen dak

Vanaf het derde uitrustingsniveau kan gekozen worden voor een vast panoramisch glazen dak. De nieuwigheid is enkel beschikbaar in combinatie met de lakafwerking in twee kleuren en brengt extra licht in het interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait