Autosalon van Brussel 2018. Alain en Pauline Mervilde

Hierbij alvast onze eerste subjectieve wandeling in beelden door het Autosalon van Brussel.  Een beetje  meer “show” ware naar ons gevoel wel leuk geweest maar in tijden van MeToo en andere vervelende evenementen lijkt iedereen wel bang voor een beetje “overdaad”. Voor de rest een zeer aantrekkelijk salon vol primeurs en aantrekkelijke automobielen die een ruim publiek kunnen  aanspreken.  Zonder meer een must voor de autoliefhebber. Bij het schrijven van deze  tekst, is het salon al enkele dagen aan de gang en het lijkt er op, dat het publiek  ook ruim op de uitnodiging in gaat.

Voor de koper, grote dilemma’s:  Geen diesel meer ? dan maar benzine of  hybride, of wagen we de stap naar elektrisch, waterstof of cng. Wij, zijn er nog niet uit en zouden bij god niet weten, wat het beste is. Aan alle voordelen zijn weer nieuwe nadelen, zo zei ooit een bekend sportman. Onze dreamcar, hebben  we alvast gevonden:  de Alpine A110. Dus sponsors , mecenas of zij die ons, zo maar blij willen maken ons adres staat in de colofon. Met dank bij voorbaat.

 

Alain Mervilde