Maserati kondigt samenwerking aan met wijnmaker Antinori

Maserati gaat samenwerken met de historische Toscaanse wijnmaker Antinori, een toonaangevende producent van wijnen van topkwaliteit.

Maserati heeft voor Antinori gekozen om één van de kernwaarden van het merk aan te zetten: Italiaanse excellence is een gemeenschappelijke waarde in de culturen van de beide bedrijven, in hun compromisloze streven naar kwaliteit. 

De familie Antinori maakt al meer dan zeshonderd jaar en 26 generaties lang wijn, al vanaf het moment dat Giovanni di Piero Antinori in 1385 lid werd van Florentijnse gilde van wijnmakers (“Arte Florentina dei Vinattieri”). Gedurende de lange geschiedenis heeft de familie Antinori het bedrijf altijd zelf geleid, met innovatieve en soms ook gedurfde strategieën, maar altijd met respect voor de tradities en de natuur.

De samenwerking tussen Maserati en Antinori gaat zich uiten in een reeks van evenementen en initiatieven, geïnspireerd door de gemeenschappelijke waarden: traditie en innovatie, een continu nastreven van perfectie, vakmanschap gebaseerd op aandacht voor detail en passie voor kwaliteit.

Met deze gedeelde waarden combineren Maserati en Antinori hun eeuwenlange geschiedenis, gevormd door buitengewone mensen en unieke ervaringen, om de ware essentie van Italiaanse excellence met de wereld te delen.