Leie Mobility Group

Het in Kortrijk gevestigde LMG is de groep rond Leiecenter, RNR Classics en Rentieszet met de overname in Brugge haar eerste stappen in de uitbouw van een strategisch servicenetwerk. Booy, voormalig Iveco Dealer, is actief in onderhoud, herstelling van bestel- en vrachtwagens alsook is het een gevestigde waarde in de carrosseriebouw!

Leie Center Brugge (ex Booy) zal een zeer compleet aanbod van onafhankelijke producten aan voor de professionele eindklant, met een sterke focus op bestel- en vrachtwagens. In combinatie met een strategische ligging is dit een ideale aanwinst voor Leie Mobility Group meldt John Calemeyn.

Met de overname wil Leie Mobility Group niet alleen zijn productaanbod vergroten, maar ook zijn servicenetwerk uitbreiden. Er zullen belangrijke synergieën ontstaan als optimalisatie van onze dienstverlening, luidt het. Naast hun eigen filialen zoekt Leie Mobility Group immers tevens zelfstandige garage uitbaters die het netwerk kunnen versterken.

Leie Mobility Group is met haar hoofdkwartier te Kortrijk en vestigingen in West-Vlaanderen, is een onafhankelijk automotive bedrijf van de nieuwe generatie. Binnen haar missie treed ze op als een mobiliteitsprovider voor haar klanten. De groep overkoepelt daarom op verschillende locaties de aan- en verkoop van personenwagens en bedrijfsvoertuigen, de verhuur op korte en lange termijn ervan, de service errond, carrosserie, constructie en beletteringsactiviteiten.