FIAT

Meer uitrusting voor de Tipo-familie: het nieuwe Tipo ‘More’-gamma

het nieuwe Tipo ‘More’-gamma

  • Het nieuwe Tipo ‘More’-gamma biedt specifieke packs voor alle uitrustingsniveaus tegen een prijs die klanten een financieel voordeel tot
    50 procent oplevert.
  • Deze packs zijn verkrijgbaar voor de uitrustingsniveaus Street, Mirror, Lounge, S-Design en Sport om tegemoet te komen aan de wensen van een breed publiek in termen van leeftijd, esthetische voorkeuren en mobiliteitsbehoeften.
  • In 2019 liet de Fiat Tipo buiten Italië een recordverkoop optekenen en behaalde hij zijn grootste marktaandeel sinds zijn lancering: 2,5 procent.

De compacte Fiat dankt zijn succes onder meer aan zijn design, kwaliteit, comfort en veelzijdigheid, maar ook aan het unieke karakter van elke uitvoering en aan het feit dat hij steeds trouw blijft aan zijn concept van ‘less is more’. Dat concept staat centraal in de strategie van de functionele Fiat-familie en valt erg in de smaak (en in de prijzen) bij het Europese publiek. Buiten Italië behaalde de Tipo in 2019 zijn grootste marktaandeel ooit: 2,5 procent. In Duitsland riepen de Duitse keuringsinstantie GTÜ (Gesellschaft für Technische Überwachung) en het tijdschrift Auto Zeitung hem recent uit tot beste tweedehandswagen na drie jaar gebruik.

‘More is more’

Vandaag zijn alle Fiat Tipo-modellen simpelweg ‘meer’: sportiever in de versies Sport en S-Design, veiliger en comfortabeler in de uitvoering Lounge, hoogtechnologischer in de versie Mirror en meeslepender in de uitvoering Street. Daartoe werd elke Fiat Tipo bedacht met een reeks speciale deals, die worden aangeboden aan een prijs die de klant een aanzienlijk financieel voordeel tot 50 procent oplevert.

Sportiever en comfortabeler

Een perfect evenwicht tussen stedelijke sportiviteit en stijl, dat u met een blik verleidt: het karakter van de Tipo Sport en S-Design wordt nog versterkt door tal van extra’s zoals het contrasterende zwarte dak en de tweekleurige 18″ lichtmetalen velgen. De Tipo Lounge richt zich van zijn kant tot klanten die extra comfort en veiligheid zoeken en beschikt voortaan standaard over lederen zetels.

Meer technologie en gebruiksgemak

De ruime en hoogtechnologische Tipo Mirror, die vooral is gewijd aan geconnecteerde gezinnen, werd standaard opgewaardeerd met verdonkerde ruiten, een automatische airconditioning en een parkeercamera achteraan. Jonge mensen die een betaalbare en complete wagen zoeken zonder in te boeten aan veelzijdigheid en stijl, kunnen dan weer terecht bij de Tipo Street.
Deze uitvoering wordt nu aangeboden met zwarte interieurs, een Uconnect™-radio met 5”-aanraakscherm, een lederen stuur met audiobediening en standaard live Uconnect™-services.

foto’s: Pauline Mervilde

www.fiat.be

Fiat : prominente aanbiedingen op de toonaangevende modellen van het gamma

Het merk stelt een waaier van interessante speciale series voor op de BMS 2020 : centraal staat het gamma 500 en zijn vele varianten (500, 500C, 500L en 500X), alsook de tijdloze Panda, de meest polyvalente city-car op de markt, en het Tipo-gamma. 

Deze speciale series omvatten eveneens de modellen « Sport », beschikbaar op Tipo, 500X en 500L (deze laatste is een première voor het Belgische publiek op het Salon van Brussel). De versies « Sport » combineren een uitgesproken sportieve look met een ultra-complete uitrusting.

De serie « Club Edizione » is beschikbaar op de modellen Fiat 500, 500L en 500X. Deze versies bieden een uitgesproken geraffineerde stijl met een interessante prijs/uitrusting-verhouding.

Voor wat betreft Tipo-familie stelt Fiat het aanbod « Tipo More » voor, dit concept bestaat uit « More » packs die aangeboden worden aan een unieke prijs (€500), en die beschikbaar zijn op elk uitrustingsniveau van de Fiat Tipo. Op deze manier kan elk model worden uitgerust met adequate uitrustingen, met een interessant klantvoordeel.

Tot slot is er de Fiat Panda, deze staat in de kijker met zijn « Waze » versie , deze biedt een onuitgegeven uitrusting/prijs verhouding met de opgefriste look van de Fiat Panda Waze 2.0.