Orfys partner van Jobfixers BRC Live

Orfys partner van Jobfixers BRC Live
gepresenteerd door Colin Clar
k

  Zoals eerder aangekondigd, zal de promotor van het Jobfixers Belgian Rally Championship tijdens elke wedstrijd van het kampioenschap live interviews en reportages uitzenden vanuit het servicepark. Het programma op Facebook Live zal gesteund worden door MR Solar en door Orfys, het bedrijf van de familie Reynvoet. De presentatie zal in de Rally van Haspengouw (en in meerdere wedstrijden van het BRC) verzorgd worden door de wereldberoemde Britse rallyjournalist Colin Clark, ook wel gekend als “the Voice of Rally”. 

“We gaan het programma zoveel mogelijk in het Engels uitzenden op Facebook Live, want het Jobfixers BRC heeft niet alleen in België een grote fanbase, maar ook in het buitenland. Met steun van onder andere Orfys, doen we daarvoor in verschillende wedstrijden een beroep op Colin Clark, door elke rallyfan gekend van zijn werk voor Rallyradio in het Wereldkampioenschap Rally. Daarmee halen we een top presentator in huis die bovendien de rallysport als geen ander kent,” vertelt Stevy Courteyn, de promotor van het Jobfixers Belgian Rally Championship. 

Kurt Reynvoet, van 1989 tot 2001 zelf actief als rallyrijder en zaakvoerder van Orfys, staat helemaal achter dit nieuwe online programma. “Ik geloof heel sterk in het live programma via Facebook van Chris en Stevy Courteyn. We verbinden graag de naam van Orfys aan dit programma, want ik ben er zeker van dat de return uitstekend zal zijn.”

10 rally’s voor Niels Reynvoet en Willem Verbeke

de bolide van vorig jaar .

Orfys is gevestigd in Kruisem en is vooral actief in de verhuur van auto’s in de B2B-sector. “We verhuren auto’s als aanloopwagens of om tijdelijk een vloot van een bedrijf aan te vullen. In mindere mate verhuren we ook aan particulieren. Verder hebben we een takelbedrijf en verzorgen we het transport van wagens,” vertelt Kurt Reynvoet, de papa van Niels Reynvoet die dit seizoen een programma van10 rally’s zal afwerken met een Skoda Fabia R5 bijgestaan door PTR, het team van Pieter Tsjoen.

“Niels en zijn navigator Willem Verbeke rijden met de Fabia R5 van vorig jaar, maar deze keer wordt de auto bijgestaan door PTR, omdat we vinden dat Niels wat meer uit de schaduw moet kunnen treden van Sébastien Bedoret. Bij PTR kunnen we afzonderlijk gaan testen en zal Niels individuele coaching krijgen van Freddy Loix,” vertelt Kurt Reynvoet. “We hebben een programma van 10 wedstrijden, met zes manches in het Jobfixers BRC: Haspengouw, de TAC Rally, de Sezoensrally, de Renties Ypres Rally, de ConXioN Omloop van Vlaanderen en de Condroz Rally. Omdat we in het Jobfixers BRC meestal met nieuwe banden rijden, kunnen we met de gebruikte rubbers nog een paar kleinere wedstrijden rijden, zoals de ORC, de Rallye des Ardennes, Staden als voorbereiding op de Omloop en onze thuisrally, de Aarova Rally in Oudenaarde-Kruisem. Een heel mooi en leerrijk programma.”