Ford schittert 4 keer bij de eerste Best Car Awards

Overwinning in de categorieën Kleine SUV’s en Familie SUV’s voor Puma en Kuga
• Tweede plaats voor Fiesta in “City Cars” en voor Focus in “Compact Medium”
Sint-Agatha-Berchem,

– Op het einde van het jaar organiseerde Le Moniteur Automobile/AutoGids, een van de meest erkende automobielmedia in België, de eerste editie van zijn Best Car Awards. Een verkiezing waarbij de stemmen van de redactie van het magazine werden verzameld, maar ook van professionele journalisten van buiten de organiserende partij, evenals de mening van het grote publiek. Inderdaad, 15.000 mensen uitten zich via de websites moniteurautomobile.be/autogids.be. Deze eerste editie belichtte de beste auto’s in elk van de 9 gevestigde categorieën, om het voor potentiële kopersgemakkelijker te maken hun weg te vinden.


Beloond met twee overwinningen en twee tweede plaatsen, onderscheiden de Ford producten zich opnieuw door hun dynamische kwaliteiten, hun veelzijdigheid, hun pragmatisme en hun
prijs-prestatieverhouding.
In de categorie Small SUV, won de Puma ook voor zijn brandstofefficiëntie en het praktische nut van zijn MegaBox, terwijl het grote publiek het design prees.
Bij de Family SUV maakte Kuga het verschil met zijn motorenaanbod, de beschikbare uitrustingen, zijn connectiviteit en zijn prijs-prestatieverhouding.
Als tweede in de categorie Compact Medium onderscheidt de Focus zich opnieuw door zijn veelzijdigheid, terwijl de Fiesta met dezelfde positie in de categorie City Cars zijn consistentie
in termen van dynamische kwaliteiten en prijs laat zien.