Een test met een Hyundai i20 N Rally2 voor de Junior-kampioen

Interessante prijzenpot in het Kroon-Oil BRC

Natuurlijk draait het in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship om de strijd voor de Belgische rallytitels, algemeen en in de klassen. Omdat het kampioenschap nationaal en internationaal hoog aangeschreven staat, heeft een overwinning in het BRC of een Belgische titel heel wat uitstraling op je visitekaartje. Dat geldt zowel in het algemene Kroon-Oil Belgian Rally Championship als in het Junior Belgian Rally Championship, het Historic BRC en het RACB Rally Criterium.

Hyundai i20 N Rally2

Om de jongeren extra te motiveren, reikt de BRC Promotor, in samenwerking met Hyundai, dit jaar een schitterende prijs uit aan de Junior-kampioen. De beste Junior krijgt een test met een Hyundai i20 N Rally2, zodat de Junior-kampioen al eens kan proeven van een wagen in de topklasse. Een unieke kans om indruk te maken op de volgers en om potentiële partners te overtuigen om de volgende stap te zetten.

Premies en gratis Pirelli banden

De bonus voor de Junior-kampioen komt bij de andere prijzen die te winnen zijn in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Zoals eerder aangekondigd, worden in wedstrijden waarin een Powerstage wordt georganiseerd, de snelsten als volgt beloond: 2.000 euro voor de snelste, 1.000 euro voor de tweede en de derde ontvangt een premie van 500 euro.

De top 10 van elke manche van het Kroon-Oil BRC ontvangt dankzij Pirelli, de exclusieve bandenpartner van het kampioenschap, een aantal Pirelli-banden gratis :

– P1 : 5 banden

– P2 : 4 banden

– P3 : 3 banden

– P4 : 2 banden

– P5 tot en met P10 : 1 band

De prijzenpot in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship is bijzonder interessant. Zeker voor de jongeren, die nu al dromen van een kans aan het stuur van de Hyundai i20 N Rally2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *