MINI verwelkomt fans tijdens The MINI Tour: de grootste MINI rally ooit in België.

MINI lanceert een gloednieuw concept om haar fans samen te brengen: The MINI Tour. Daarbij worden verschillende rally’s georganiseerd doorheen het hele land. Alle MINI-fans zijn welkom voor een spectaculaire (zon)dag op 10, 17 en 24 oktober.

MINI lanceert een gloednieuw concept om haar fans samen te brengen: The MINI Tour. Daarbij worden verschillende rally’s georganiseerd doorheen het hele land. Alle MINI-fans zijn welkom voor een spectaculaire (zon)dag op 10, 17 en 24 oktober.

De afgelopen jaren organiseerde MINI Belux een reeks succesvolle edities van de MINI Fan & Track Day. Deze dag vol adrenaline ging helaas niet door in 2020 en werd ook dit jaar uitgesteld naar 2022. Het Britse merk besliste in 2021 echter om te kiezen voor een gloednieuw concept dat garant staat voor een dag MINI-fun: The MINI Tour.

The MINI Tour zal rondtrekken door België en vertrekken op drie verschillende locaties en data. Het startschot wordt gegeven in de Hippodroom van Waregem op zondag 10 oktober. Nadien trekt het event op zondag 17 oktober naar het terrein van Libramont Exhibition & Congress en afgesloten wordt er op zondag 24 oktober aan de Neckerhal in Mechelen.

 

De rally, die tevens volledig coronaproof wordt georganiseerd, start in een heuse MINI Village. Je doet mee met je eigen MINI en krijgt naast de nodige informatie ook een roadbook overhandigd die de bestuurder en zijn of haar passagiers zal gidsen door de omgeving langst de leukste wegen. Naast de rally is er ter plaatse nog heel wat animatie, hapjes & drankjes én je kan er de eerste 100% elektrische MINI testen op een MINI Electric go-kart parcours!

 

“Alle MINI-rijders, ongeacht met welk model ze rijden, kunnen zich inschrijven voor dit evenement”, licht Bart Verhoef, algemeen directeur van MINI Belux toe. “We zijn blij dat we iedereen opnieuw fysiek kunnen uitnodigen voor een ongezien concept dat bovendien het plezier van  MINI-rijden centraal zet en combineert met de ontmoetingen met andere MINI-fans”, zei hij ook.

 

Meedoen met de rally? Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag registreren  via de website https://www.mini-form.be/the-mini-tour-nl

Registratie is gratis en verplicht. Lang wachten is geen optie, want de plaatsen zijn beperkt. Meer informatie via https://www.mini.be/nl_BE/home/the-mini-tour.html?1234

______________________________________________________

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *