JAGUAR I-PACE NU MET AMAZON ALEXA EN NIEUWE PREMIUM BLACK PACK-OPTIE

De Jaguar I-PACE biedt nu meer op de bestuurder gerichte technologie dan ooit en nieuwe opties om zijn meermaals bekroonde ontwerp te verbeteren.

 

  • Amazon Alexa: Jaguar I-PACE heeft nu Alexa1, waardoor bestuurders navigatie en muziek kunnen bedienen2, agenda’s beheren, nieuws horen, het weer controleren en smart home-apparaten bedienen3 – gewoon door te vragen
  • Naadloze integratie met Pivi Pro: maakt spraakbesturing eenvoudig en intuïtief, zodat klanten verbinding kunnen maken met meer van hun wereld – terwijl ze hun handen aan het stuur houden en hun ogen op de weg houden
  • Communiceer vanaf elke locatie met uw I-PACE: Van het controleren van uw bereik tot het controleren of de deuren vergrendeld zijn, u kunt de Jaguar Remote Skill om Alexa vragen. Dit is ook beschikbaar op alle Jaguar-modellen met de Pivi Pro- en Touch Pro-infotainmentsystemen (alleen voor klanten in het VK en de VS)4
  • Premium Black Pack geïntroduceerd: Versterkt de visuele impact en aanwezigheid van de I-PACE met een combinatie van het Black Pack, de nieuwe Gloss Black 22-inch wielen, achterspoiler en luchtvering. Ostuni White metallic lak is nu ook verkrijgbaar
  • Alexa geïntegreerd in het Jaguar-gamma: Naast de I-PACE worden alle nieuwe Jaguar-modellen die zijn uitgerust met Pivi Pro geleverd met Alexa
  • Beschikbaar gesteld vanaf februari: Meer dan 55.000 bestaande eigenaren van compatibele Jaguar-modellen met Pivi Pro ontvangen Alexa via een software-over-the-air update5
  • Melding in het voertuig: Alle bestaande eigenaren van compatibele Jaguar-modellen ontvangen een directe melding via het touchscreen van hun voertuig om Alexa te installeren. Lees hier meer over Alexa en hoe je ze activeert
  • I-PACE is nu te bestellen bij jaguar.com en geprijsd vanaf £ 65.620 in het VK

De volledig elektrische performance SUV wordt de eerste Jaguar met Amazon Alexa-spraakbesturing. Naadloos geïntegreerd, brengt het de vertrouwde Alexa-ervaring naar de I-PACE en biedt het natuurlijke spraakinteractie met de functies van het Pivi Pro-infotainmentsysteem, waaronder navigatie, mediaweergave, telefoongesprekken en compatibele slimme apparaten. Na zijn debuut op de I-PACE worden alle nieuwe Jaguars met Pivi Pro geleverd met Alexa.

Verzoeken als ‘Alexa, navigeer me naar huis’, ‘Alexa, speel mijn chill-out playlist af’ en ‘Alexa show me nearby coffee shops’ kunnen allemaal met je stem worden gedaan. U kunt ook het nieuws, het weer bekijken en uw planning of boodschappenlijst beheren – gewoon door het te vragen.

Bestaande eigenaren van I-PACE-modellen met Pivi Pro behoren tot de meer dan 55.000 Jaguar-klanten die Alexa hebben aangeboden gekregen in een software-over-the-air update. Eigenaren worden op de hoogte gebracht via een bericht dat wordt weergegeven op het touchscreen van hun voertuig.

De naadloze integratie van Amazon Alexa met ons Pivi Pro-infotainmentsysteem biedt klanten eenvoudige, intuïtieve spraakbesturing van regelmatig gebruikte functies, waardoor de rijervaring nog aangenamer wordt. Het feit dat we deze nieuwe functie ook aan bestaande klanten kunnen aanbieden, bewijst de waarde van onze software-over-the-air-updates.

ALEX HESLOP
DIRECTEUR ELEKTROTECHNIEK EN ELEKTRONICA JAGUAR LAND ROVER

JAGUAR I-PACE NU MET AMAZON ALEXA EN NIEUWE PREMIUM BLACK PACK-OPTIE

JAGUAR I-PACE NU MET AMAZON ALEXA EN NIEUWE PREMIUM BLACK PACK-OPTIE

JAGUAR I-PACE NU MET AMAZON ALEXA EN NIEUWE PREMIUM BLACK PACK-OPTIE

Klanten over de hele wereld communiceren miljarden keren per week met Alexa, waardoor het leven gemakkelijker, productiever en leuker wordt. We zijn verheugd om jaguarklanten dezelfde heerlijke, handige ervaring te bieden – en omdat Alexa steeds slimmer wordt, zullen nieuwe functies en mogelijkheden in de loop van de tijd worden toegevoegd en automatisch aan hun voertuigen worden geleverd.

CHRISTIAN MENTZ
HOOFD VAN ALEXA AUTOMOTIVE INTERNATIONAL

De Alexa-spraakervaring is intuïtief te gebruiken, waardoor het voor klanten gemakkelijk te bedienen is terwijl ze hun handen aan het stuur en ogen op de weg houden. Alexa maakt het zelfs mogelijk om compatibele smart home-functies zoals verwarming en verlichting te bedienen vanuit je I-PACE. Je hoeft alleen maar te vragen: ‘Alexa, zet de huiskamertemperatuur op 20 graden’, bijvoorbeeld.

Klanten in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten kunnen hun I-PACE ook bedienen en controleren, waar ze de Jaguar Remote Skill ook gebruiken op elk Alexa-apparaat. ‘Alexa, vraag Jaguar om mijn bereik te controleren’, ‘Alexa, vraag Jaguar of mijn auto volledig is opgeladen’ of ‘Alexa, vraag Jaguar of mijn deuren op slot zijn’ zijn slechts enkele van de functies die klanten kunnen gebruiken. Naast alle andere Jaguar-modellen met Pivi Pro is deze functionaliteit ook beschikbaar voor klanten in deze markten met voertuigen die zijn uitgerust met het Touch Pro-infotainmentsysteem.

Naast Alexa biedt de I-PACE een schat aan slimme technologieën om ritten eenvoudiger en aangenamer te maken. Het Smartphone Pack met draadloze Apple CarPlay® is standaard. Draadloze Android Auto™ is ook standaard. Bovendien kan de Pivi Pro twee telefoons tegelijk aansluiten en is een optioneel oplaadstation voor draadloze apparaten onder de middenconsole voorzien van een signaalversterker om de netwerkontvangst en wi-fi te verbeteren.

En voordat de reis zelfs maar begint, stelt de preferred charging period-functie van de I-PACE klanten in staat om een gewenste begin- en eindtijd voor het opladen in te stellen – waardoor ze kunnen profiteren van de gereduceerde elektriciteitstarieven die in veel markten beschikbaar zijn. Het kan hen ook een specifieke laadtoestand laten instellen die ze willen dat de batterij bereikt – 80 procent, bijvoorbeeld.

Klanten die het meermaals bekroonde ontwerp van de I-PACE willen verbeteren, kunnen nu kiezen voor de nieuwe Premium Black Pack-optie, waardoor de I-PACE nog meer visuele impact en aanwezigheid krijgt. Dit brengt een Gloss Black-afwerking naar de grille, grille-omlijsting, zijruitomlijstingen, buitenspiegelkappen en achterbadges, samen met opvallende 22-inch ‘Style 5056’ splitspaakwielen afgewerkt in Gloss Black, een achterspoiler en luchtvering.

De I-PACE is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Ostuni White. Deze prachtige metallic afwerking sluit aan bij het bestaande assortiment massieve, metallic en premium metallic lakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *