Maserati Family Fleet: Grecale de weg op

Speciaal moment: Grecale verkent de openbare weg al vóór zijn wereldpremière.

Utrecht, 15 februari 2022 – De energie van de Grecale is niet te stoppen en de nieuwe SUV heeft al vele kilometers afgelegd met de Maserati-familie aan het stuur. Voor de designers, makers en iedereen die heeft bijgedragen aan de realisatie van het model is het ‘Everyday Exceptional’ concept inmiddels al onderdeel van het dagelijks leven.

Ditmaal heeft het merk met de drietand gekozen voor een nieuwe look voor de lichte camouflage op de auto’s van de Maserati Family Fleet. Die camouflage bevat een aantal hints waarmee Maserati alvast vooruitblikt op de technische specificaties van de Grecale.

 

Op de camouflage is maar één hoofdboodschap te lezen: “I’m the Maserati Grecale. I can’t tell you much more”. Eenieders vragen zullen worden beantwoord en alle ontbrekende informatie wordt op 22 maart verstrekt. Stay tuned.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *