Jobfixers stelt je voor in première: Het JobFIXers Rally team 2022.

Net voor de TAC rally van start zou gaan, waren wij donderdag, welkom op de voorstelling van het Jobfixers Rally team 2022. De voorstelling ging door in de showroom van  Ottoz in Brugge waar ook nog een aantal boeiende auto’s te kijk stonden.

“Voor het 5de jaar op rij gaan wij volledig mee in de passie van de rallysport samen met de rally piloten Pieter-Jan-Michiel Cracco en Jasper Vermeulen.”

Het  rallyteam heeft ondanks Covid in 2021 een uitstekend parcours  gereden met als hoogtepunt winnaar worden van de WRC Rally van België en 5e plaats behalen in het algemeen klassement.
De komende maanden kun je de  Jobfixers Rally Team-facebookpagina in de gaten houden , waar  je alle verslagen, foto’s en filmpjes kan vinden van het team en hoe ze het er vanaf brengen in de verschillende BRC-Rally’s.

KODAK Digital Still Camera

What’s new this year!
Het  team zit in het nieuw. Het JobFIXers Rally Team heeft dit jaar geopteerd voor de gloednieuwe Huyndai i20n R5.  uit de ateliers van BMA. Niet eenvoudig in huidige tijden en er is wat “kunst en vliegwerk” aan te pas gekomen om een bolide klaar te krijgen voor de TAC. Later op het jaar zou dan de uiteindelijke  R5 moeten klaar zijn .  De unieke creatie van Huyndai zorgt voor ongeëvenaarde snelheid en car control op de smalle wegen. Testritten, wezen volgens Pieter Jan uit, dat het hier om een echte rallyracewagen gaat die het beste laat verhopen.  Enige aanpassing zal wel nog nodig zijn.  Ondertussen is de TAC al achter de rug en kunnen we stellen dat deze eerste wedstrijd zeer hoopgevend was met een 2 de plaats in het algemeen klassement ,tot een kleine sortie roet in het eten kwam gooien, met opgave tot gevolg.

Wanneer kan je het  team dit jaar nog aan het werk zien?

KODAK Digital Still Camera

Programma 2022 BRC (Belgian Rally Championship)

  • 9 april                  Tac rally
  • 29 april                Rally de Wallonie
  • 14 mei                 Sezoensrally
  • 18-21 aug           Ypres Rally
  • 2 September       Omloop van vlaanderen
  • 24 september      East belgian rally
  • 5 nov                   Rally du condroz

 

KODAK Digital Still Camera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *