Record van bijna 15.000 fans op BMW M Fan Day in Zolder

Vorig  weekend kwamen bijna 15.000 fans bijeen op Circuit Zolder om de 50ste verjaardag te vieren van BMW’s legendarische sportieve tak – BMW M GmbH. Dit nieuwe record getuigt van het onmiskenbare enthousiasme en de passie van de Belgen voor het iconische merk BMW M.

 

Na een afwezigheid van bijna twee jaar werd dit weekend op Circuit Zolder de tweede editie van de BMW M Fan Day gehouden. Twee dagen lang konden de liefhebbers van het merk genieten van een weekend vol adrenaline, power en onbeperkt rijplezier! De BMW M-fans konden profiteren van een reeks dynamische activiteiten en een voorproefje van de gloednieuwe BMW M3 Touring. Daarnaast konden ze niet minder dan 9 van de 19 BMW Art Cars bewonderen, het grootste aantal BMW Art Cars dat ooit werd bijeengebracht.

 

“Het was belangrijk voor ons om deze verjaardag te vieren met alle fans van het merk. We wilden dit jubileum opdragen aan onze historische successen, maar bovenal aan al onze trouwste fans”, zegt Ewoud Van Der Heyden, Marketing Directeur van BMW Belux. Het samenbrengen van zoveel fans tijdens één weekend illustreert het unieke enthousiasme dat deze high-performance modellen in de loop der jaren hebben losgemaakt. “Onze slogan ‘Only in M Town’ geeft onze fans het gevoel dat ze thuis zijn. En bijna 15.000 fans voelden zich thuis dit weekend in Zolder”, zegt hij. Een absoluut record.

 

Deze 50ste verjaardag markeert de transformatie van BMW M naar nieuwe, betere prestaties, elektrificatie en steeds expressievere luxe. Want BMW M is en blijft de ultieme sportwagen. Na een halve eeuw en in de verdere toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.