BOUW JE EIGEN AVONTUUR: LEGO® ICONS LANCEERT CLASSIC DEFENDER 90 SET

Viering van 75 jaar Land Rover met de LEGO Icons Classic Defender 90®

 

  • Jubileummodel: Nieuwe LEGO® Icons Classic Land Rover Defender 90 set viert 75 jaar Land Rover
  • Keuze van de bouwer: 2.336-delige set is compleet met alle accessoires voor een off-road expeditie
  • Binnenkort beschikbaar: beschikbaar vanaf 1 april, geprijsd op £ 209,99 in het VK (€ 239,99 / $ 239,99)
  • Avonturenrace: Bekijk de lancering van de LEGO® Icons Classic Land Rover Defender 90 set met een Highlands-uitdaging op www.lego.com/Defender

De LEGO® Groep en Defender vieren 75 jaar Land Rover met een bouw-je-eigen-avontuur: de nieuwe LEGO® Icons Classic Land Rover Defender 90. De 2.336-delige set is compleet met alle accessoires voor een offroad expeditie.

De set heeft een twee-in-één formaat, waardoor bouwers een dagelijks model voor onderweg kunnen maken of aanpassen voor avonturen.

Defender heeft 75 jaar aan all-terrain expedities achter de rug. Direct herkenbaar over de hele wereld, heeft het een unieke staat van dienst op het gebied van avontuur, humanitaire hulp en hard werken.

Het 32 cm lange LEGO® model weerspiegelt dit met accessoires zoals een dakdrager, verhoogde luchtinlaat, voorbumper met werkende lier, zijrails en gereedschapskist, plus tractieplaten voor het kruisen van modder en zand. Hij heeft ook werkende besturing en ophanging, openslaande deuren en motorkap en een interieur met details op basis van de full-size Classic Defender.

Defender staat synoniem voor avontuur en deze nieuwe LEGO® set is een perfecte manier om de geest van een onvergelijkbaar, niet te stoppen auto-icoon vast te leggen, terwijl je ook de speelse kant van het voertuig deelt.

PAUL BARRITT
DIRECTEUR VAN LAND ROVER CLASSIC

De Classic Defender tot leven brengen in bakstenen was geen gemakkelijke uitdaging. Defender kan je overal mee naartoe nemen, dus tijdens het ontwerpproces wilden we de set doordrenken met dat gevoel van avontuur. We kunnen niet wachten om de reacties van fans te zien.

KURT KRISTIANSEN
LEGO® DESIGN MEESTER

Om de set te lanceren, plaatste de LEGO® Groep een echte Classic Defender in de Schotse Hooglanden en gebruikte deze om de moeilijkst bereikbare LEGO® Store ter wereld te huisvesten. Dat was het decor voor een uitdaging, met avonturiers Raha Moharrak en Aldo Kane die als eersten de nieuwe set vonden en bouwden. Bekijk de film op www.lego.com/Defender

De LEGO® Icons Classic Land Rover Defender 90 set is vanaf 1 april verkrijgbaar in LEGO® winkels en online bij www.lego.com/Defender, geprijsd op £ 209,99 in het Verenigd Koninkrijk (€ 239,99 / $ 239,99).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait