De IAA 2015: Groot , Veel, Boeiend en ….!! A & P Mervilde

Terwijl we dit schrijven,  is de “IAA” al enkele dagen achter de rug. We wisten nu niet goed wat er van te denken. Ja natuurlijk is het een feest voor de (vooral Duitse) autoindustrie en de journalisten waren weer in grote getalle op het appel. Ook de bezoekers aantallen zijn reuze en het was beslist de moeite om de trip te maken.  En ja, der werd in het rond gestrooid met ” eco en electro en power en luxe” en ga zo maar door. MAAR, Ondertussen brak echter het “dieselgate” uit en is Mijnheer Winterkorn opgestapt.  Komen de “Duitse” constructeurs in nauwe schoentjes en zullen er heelwat pagina’s uitleg en veronschuldigingen nodig zijn vooraleer dit “probleem” zal verteerd zijn. Ik was ooit al eens in Frankfurt op de IAA en toen gebeurde “9-11” in New York. Ik vrees dat dit “schandaal” ook een  zware impact zal hebben op alleswat hierna komt. Maar ik stel mij ook de vraag, ligt de modale klant daar feitelijk wakker van ….
Alain Mervilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait