Place your bets: Opel ADAM BLACK JACK Limited Edition

Place your bets: Opel ADAM BLACK JACK Limited Edition

 

  • Speciale editie: een Opel ADAM met sportieve accenten
  • Rijkelijk uitgerust: airconditioning, lichtmetalen velgen van 16”, standaard sportchassis
  • Top Connectiviteit: Opel OnStar en Navi IntelliLink Multimedia standaard aan boord

 

Het Opel ADAM-aanbod breidt uit met een nieuwe, speciale editie: de ADAM BLACK JACK. Deze Opel ADAM blinkt uit door zijn sportieve looks, waarbij zijn dak, buitenspiegels en voor het eerst ook zijn motorkap, gelakt werden in een prachtige zwarte tint. Zo creëren deze elementen een contrast met de rest van het koetswerk van deze kleine, hippe stadswagen in een unieke tint. Het koetswerk van de ADAM BLACK JACK zal verkrijgbaar zijn in vijf verschillende kleuren: Saturday White Fever (standaardkleur), White my Fire, Red ‘n’ Roll, Orange Alert en Let it Blue. Het interieur straalt in elk geval in de sportieve zwarte bekleding Superheroes Morrocana.

 

De beperkte editie ADAM BLACK JACK is verkrijgbaar vanaf € 15.300. Voor dat geld hebben klanten recht op een ADAM BLACK JACK die is uitgerust met een 1,2-liter benzinemotor met 51 kW/70 pk. Het motoraanbod reikt echter verder, met een
4-cilindermotor van 1,4-liter met 74 kW/100 pk en een manuele vijfversnellingsbak, de
1,4-liter met 64 kW/87 pk gekoppeld aan een geautomatiseerde manuele versnellingsbak Easytronic, en tot slot de twee uitvoeringen van de 3-cilinderturbo van 1,0 liter met respectievelijk 66 kW/90 pk en 84 kW/115 pk, beide uitgerust met een manuele zesversnellingsbak.

 

“Met de ADAM BLACK JACK verkent ons ADAM-aanbod nieuwe horizonten. Het dak en de motorkap in dezelfde kleur roepen een mythisch beeld op – 100 % de originaliteit die we van Opel kennen. Ik ben ervan overtuigd dat deze personalisatiekampioen met zijn ondeugende trekjes nieuwe klanten zal aantrekken die op zoek zijn naar een coole auto”, zegt Sarah Timmermans, Managing Director Opel Belgium.

De ADAM BLACK JACK is standaard al rijkelijk uitgerust, onder andere met manuele airconditioning. Hij pronkt ook trots met zijn sportieve uiterlijk. Zo is hij standaard uitgerust met lichtmetalen velgen van 16”, aluminium pedalen en sportchassis. Maar dat is niet alles. Wie de ADAM BLACK JACK koopt, heeft ook recht op een uitgebreid media-aanbod en connectiviteit van de bovenste plank. Zo zorgt de persoonlijke connectiviteits- en hulpverleningsdienst Opel OnStar[1] voor automatische respons bij botsing en bijstand na diefstal. Hij downloadt uw bestemming naar het navigatiesysteem, voert een voertuigdiagnose uit, en vanaf nu kan hij ook hotelkamers boeken[2] en een parkeerplaats zoeken[3]. Tot slot is ook het Navi IntelliLink Multimediasysteem met aanraakscherm van 7 inch standaard aan boord.

[1] De OnStar-services vereisen activering en een account bij OnStar Europe Ltd. Na de gratis proefperiode worden er kosten aangerekend. Alle diensten zijn afhankelijk van de dekking en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

[2] Via booking.com E-mailadres en kredietkaart vereist.

[3] Via Parkopedia.