Maserati betrekt nieuw Benelux-kantoor in Zellik

  • Maserati verhuist van Mechelen naar Automotive Media Centre nabij Brussel
  • Herstructurering Maserati verkooporganisatie: Maserati West Europe verantwoordelijk voor Benelux, Frankrijk en Iberia
  • Patrice Duclos benoemd tot hoofd Maserati West Europe


Mechelen, 16 januari 2018
– Maserati Benelux verhuist met ingang van 1 februari van Mechelen naar Zellik. De importeur van het merk met de drietand vestigt zich nabij Brussel in het Automotive Media Centre. De verhuizing valt samen met een herstructurering van het internationale distributienetwerk van Maserati, per 1 januari 2018. Als gevolg van de nieuwe organisatiestructuur is Maserati West Europe – waarvan Maserati Benelux deel uitmaakt – per die datum ook verantwoordelijk voor de verkoop-, marketing- en serviceactiviteiten van het merk in Nederland.

In de nieuwe structuur is Maserati West Europe verantwoordelijk voor de activiteiten van Maserati in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Portugal. Patrice Duclos is recent benoemd tot nieuw hoofd van de Maserati West Europe-organisatie, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. Bram Vanhengel blijft in de nieuwe functie van Country Manager Benelux verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van Maserati in België en Luxemburg, maar krijgt nu ook Nederland onder zich. Quentin Muneret neemt als After Sales Manager de serviceactiviteiten van het merk op zich.