OVER FIND.ME

Snel online zoeken naar een wagen dankzij Find.me, de nieuwe en unieke persoonlijke online assistent

Woensdag 11 juli 2018 — Find.me, een op kunstmatige intelligentie gebaseerde persoonlijke assistent is vanaf nu beschikbaar in België. De gloednieuwe drietalige website Find.me/mycar laat je voortaan gericht zoeken naar je favoriete wagen aan de hand van een uniek matching systeem.  Dankzij het innovatieve zoek-algoritme vind je voortaan je toekomstige auto in een handomdraai en hoef je je kostbare tijd niet langer te verspillen aan het doorspitten van tientallen, zo niet honderden zoekertjes, websites of catalogi. Naast het volledige verzamelde aanbod van nieuwe en gebruikte wagens op de Belgische markt, werkt Find.me ook rechtstreeks samen met importeurs en hun distributienetwerken. 

 

Enkel relevante resultaten dankzij uniek zoek-algoritme

Het fenomeen van online autoverkoop in België is niet nieuw. Echter worden surfers al jaren opgezadeld met tientallen zo niet honderden zoekresultaten. Gemiddeld surft een potentiële koper 8h42 voordat de droomauto (tweedehands of nieuw) wordt gevonden. En dat is waar Find.me/mycar zich onderscheidt van klassieke zoekmachines.  De website filtert het huidige aanbod op basis van het profiel van de potentiële koper, voorkeuren, marktkennis, interesses, koopgedrag, voertuigkenmerken, en toont de bezoeker alleen die auto’s die voor hem/haar relevant zijn.  Als zijn/haar voorkeur momenteel niet beschikbaar is dan blijft de website continu verder zoeken. Van zodra jouw favoriete wagen – bijvoorbeeld een kikvorsgroene Ford Ka met 20.000km – ergens in het land te koop staat, word je per e-mail meteen op de hoogte gesteld.

Volgens oprichter Stefan Ceulemans: “Find.me is gemaakt voor mensen die geen uren willen doorbrengen met het uitspitten van honderden zoekertjes. Of je nu iets kent van wagens of niet, wij assisteren de kopers op een snelle manier met het selecteren van de beste wagen uit het meest volledige aanbod op de markt. En dat bieden we aan in een omgeving zonder advertenties, op een zo neutraal en objectief mogelijke manier. Vandaag is de website al online, maar in de loop van september lanceren we al updates; o.a. in het beter bevragen en vervolgens aanbevelen van wagens aan verschillende profielen van kopers die op zoek zijn.”

 

De partner bij uitstek voor de autoprofessional met eerst focus op merkimporteurs en hun erkende verdelersnetwerk

In tijden van verzadiging op het internet en dalende showroombezoeken, is Find.me de ideale partner van zowel de autoconstructeurs, als de verdelers. Op dit moment werkt Find.me enkel samen met de importeurs (zoals Volvo Car BeLux), al staat de ontwikkeling van een module in de steigers die onafhankelijke garagehouders -en vervolgens ook particulieren- in de nabije toekomst moet toelaten hun eigen wagen online in de kijker te zetten en verkopen.