Jobfixers opnieuw naamsponsor in 2019

Ook in 2019 zullen we spreken van het JobFIXers Belgian Rally Championship, want het dynamische uitzend- en selectiebedrijf heeft zijn samenwerking met het Belgisch rallykampioenschap verlengd. Bovendien zal deze samenwerking opnieuw ondersteund worden door het inzetten van een topwagen in de kleuren van JobFIXers.

Philip Cracco, de sterke man achter JobFIXers, verlengde de samenwerking met het Belgian Rally Championship: “Het JobFIXers Belgian Rally Championship biedt ons een uitstekende zichtbaarheid op televisie. De familie Courteyn levert op dat vlak prima werk. Bovendien blijft rally een fantastische sport met een nauwe link naar de technische profielen van medewerkers die we willen aantrekken.”

Naast JobFIXers, wordt in 2019 ook Pro Outdoor People, co-sponsor van het Belgisch kampioenschap. Pro Outdoor People is een bedrijf gespecialiseerd in de outsourcing van kwalitatieve medewerkers in de bouwsector en tuinsector.

In 2019 zal Pieter-Jan Michiel Cracco opnieuw de kleuren van de naamsponsor verdedigen in het Jobfixers BRC. “Pieter-Jan Michiel zal, wellicht vanaf de Spa Rally, met een R5 aan de start staan. Met welke auto, dat weet ik nog niet precies,” vervolgt Philip. “2019 wordt op dat vlak een beetje een overgangsjaar, want enerzijds is er de nieuwe VW Polo R5, maar in de loop van het jaar verschijnt ook de nieuwe Skoda Fabia R5 en Ford zal binnenkort zijn nieuwe Ford Fiesta R5 lanceren. En bij Citroën heeft de C3 R5 zijn potentieel ook getoond. Het zal zeker weer een erg boeiend jaar worden!,” besluit Philip Cracco.

Voor de promotor van het JobFIXers Belgian Rally Championship is de samenwerking met JobFIXers en Pro Outdoor People, naast Blåkläder dat tevens co-sponsor blijft, erg belangrijk. “Natuurlijk zijn we blij dat onze naamsponsor de samenwerking verlegt. Het bewijst dat de Belgische rallysport populair is en een prima return oplevert. Dankzij die samenwerking kunnen we onze TV-productie, die ook in 2019 te zien zal zijn op Sporza, ook verder innoveren met meer dronebeelden,” aldus Stevy Courteyn.

Wat de kalender betreft, zijn er geen nieuwigheden of verrassingen. Het Jobfixers Belgian Rally Championship 2019 zal opnieuw 9 wedstrijden tellen, waarvan de zes beste resultaten behaald in maximaal acht wedstrijden mee zullen tellen voor de eindstand van het kampioenschap.

Het RACB Criterium krijgt er een bijkomende wedstrijd bij. De Spa Rally zal de zesde manche van het RACB Criterium zijn. De Renties Ypres Rally telt opnieuw mee voor het Brits rallykampioenschap, terwijl het Open Nederlands Rally Kampioenschap dit seizoen te gast zal zijn in de ConXioN Omloop van Vlaanderen.

JobFIXers Belgian Rally Championship 2019 :

23 februari – Rally van Haspengouw (Landen) + Crit
16-17 maart – Herock Spa Rally (Spa) + Crit
13 april – TAC Rally (Tielt) + Crit
26-28 april – Rallye de Wallonie (Jambes)
18 mei – Sezoensrally (Bocholt) + Crit
28-29 juni – Renties Ypres Rally (Ieper) + MSA British RC
6-7 september – ConXion Omloop van Vlaanderen (Roeselare) + Crit + ONRK (NL)
28 september – East Belgian Rally (Sankt-Vith) + Crit
2-3 november – Rallye du Condroz-Huy (Hoei)