MINI DaVo wint MINI Road To Glory-wedstrijd.

Voor de 60e verjaardag van MINI gingen de concessiehouders de uitdaging aan om de leukste gepersonaliseerde MINI te maken. Hiertoe kregen zij het thema van een roadtrip, waarbij ze konden werken rond ‘Stad’, ‘Strand’ of ‘Bergen’, alles onder de overkoepelende naam ‘MINI Road To Glory’. De ‘MINI Good Times’ van MINI DaVo focuste op de stad en kaapte de eerste prijs weg dankzij hun knipogen naar het verleden en het gebruik van alle personalisatiemogelijkheden.

MINI Good Times by MINI DaVo – Winner MINI Road To Glory Competition 2019 – details – picture by MINI DaVo. (09/2019)Heel wat MINI rijders geven hun auto graag een extra persoonlijk tintje. Zo biedt MINI als enige autobouwer 3D-geprinte designaccenten aan met de dienst MINI Yours Customised, waarbij onderdelen geprint worden met de software van het Belgische bedrijf Twikit.

“Met deze 3D geprinte designaccenten en hun eigen fantasie als leidraad, daagde MINI Belux zijn concessiehouders uit om in een wedstrijd een wagen naar keuze te personaliseren, wat tot een aantal unieke concept cars leidde,” licht Ewoud Van der Heyden, General Manager van MINI Belux, toe.

Op de MINI Fan & Track Dag in Zolder kon een professionele jury de wagens als eerste keuren. De MINI fans zelf konden de hele daarop volgende week hun stem uitbrengen via mini.be. Deze punten werden samengeteld en dat leverde volgende top drie op:

  1. MINI DaVo met ‘MINI Good Times’
  2. MINI Louyet met ‘MINI GTS’
  3. MINI Delbecq met ‘THE ADVENTURER’

MINI Good Times by MINI DaVo – Winner MINI Road To Glory Competition 2019 – details – picture by MINI DaVo. (09/2019)Ewoud Van der Heyden, General Manager van MINI Belux legt uit: “De ‘MINI Good Times is een geslaagde hommage aan ons erfgoed. De strepen zijn een terugblik naar 60 jaar Mini, de nummer en koplampen verwijzen naar de Rally van Monte Carlo waar de Cooper S is ontstaan. Good Times refereert naar het leuke en speelse karakter van een MINI. Proficiat aan het hele team van MINI DaVo.”