FORD

foto’s: Pauline Mervilde

www.ford.be

Ford @ Brussels Motor Show 2020

– Het Autosalon van Brussel vormt het startsein voor een rijkgevuld 2020 voor Ford, met de lancering van vele belangrijke nieuwe producten en een versnelde overgang naar electrificatie. Ford maakt meerdere Belgische premières bekend in Heizelpaleis 4, waarvan de meeste ge-ëlectrificeerd zijn! In 2020 wordt ook de Mustang Mach-E geïntroduceerd, een gloednieuwe volledige elektrische SUV. Tijdens informatieve en ludieke activiteiten zal Ford de bezoekers van het Salon ook tussen de verschillende motorisaties leiden die in het gamma beschikbaar zijn, zodat ze de verschillende varianten van geëlectrificeerde wagens kunnen vergelijken en uitkomen bij de Ford die het best bij hun rijprofiel past.

Nieuw op de stand van Ford in Paleis 4 op de Heizel:

• Puma (Belgische première) • Kuga (Belgische première) • Explorer (Belgische première) • Fiesta mHEV (Belgische première) • Focus mHEV (Belgische première) • Tourneo Custom PHEV (Belgische première) • Transit 2T Combi 9 pl. mHEV (Belgische première) • S-Max (facelift) • Fiesta/Ecosport/Focus Connected (Special Edition) • Specials: EV Choice App’, Charging Experience…

DreamCars: Ford GT (Street Car)