PORSCHE

foto’s: Pauline Mervilde

www.porsche.be

Nieuwe Porsche Taycan opent voor Porsche de weg richting elektromobiliteit tijdens de 98ste Brussels Motor Show.

Donderdag 19 december 2019

 • Eerste volledig elektrische sportwagen krijgt zijn Belgische première.
 • Tien Porsches prijken in Paleis 11, ook het officiële netwerk volgt het Salon.
 • Bewonder de 718 Spyder in het paleis van de Dream Cars.

Van 10 tot 19 januari 2020 ontvangt Porsche graag alle autoliefhebbers op de 98ste editie van de Brussels Motor Show. Voor ons merk wordt 2019 in België afgesloten met meer dan 3.000 ingeschreven wagens. Tijdens het Salon van Brussel stelt Porsche met trots de nieuwe Taycan voor: de eerste 100 procent elektrische wagen uit ons gamma. Er worden meteen drie versies aan het Belgische publiek voorgesteld. De indrukwekkende Porsche-stand, niet minder dan 600 m² groot, wordt ongetwijfeld de belangrijkste aantrekkingspool van Paleis 11.

11 tentoongestelde bolides

De drie versies van de Taycan, die zonder twijfel de sterren van deze Brussels Motor Show worden, krijgen bijzonder goed gezelschap. Niet minder dan zeven andere modellen prijken ook op de Porsche-stand. De 718 Spyder valt dan weer te bewonderen in Paleis 1, dat voorbehouden is aan de permanente Dream Cars expo, waar gedurende de hele duur van de Brussels Motor Show prestigieuze bolides te aanschouwen zijn. De volgende modellen vindt u terug op de Porsche-stand:

 • 718 Cayman GT4
 • 718 Spyder (Paleis1)
 • 911 (992) Carrera 2
 • 911 (992) Carrera 4 Cabriolet
 • Macan
 • Macan S
 • Cayenne Coupé
 • Taycan 4S
 • Taycan Turbo
 • Taycan Turbo S
 • Panamera 4 Sport Turismo 10 Years Edition

Ook hele netwerk is van de partij

Op de Porsche-stand zullen informanten de bezoekers ontvangen, hun vragen beantwoorden en indien nodig een eerste gepersonaliseerd voorstel voorleggen, dat vervolgens met plezier door één van onze Porsche Centres zal worden verfijnd.

Om alle klanten en liefhebbers van sportieve en luxueuze automobielen een ontvangst volgens de hoogstaande Porsche-normen te garanderen kan de Brussels Motor Show-ervaring tijdens de duur van het salon ononderbroken ook bij één van onze negen officiële Belgische Porsche Centres worden beleefd. De ideale gelegenheid om het in Paleis 11 gepersonaliseerde voorstel opnieuw en in alle rust te overlopen.