Club SuperStage terug thuis in Ieper

Nieuw kantoor in de Korte Torhoutstraat 35
 

Club Superstage, de organisator van de Renties Ypres Rally, heeft zware maanden gekend met het droeve afscheid van twee van zijn steunpilaren, secretaris André Bostyn en veiligheidsverantwoordelijke Jan Vervisch. De Club heeft echter ook hard gewerkt om de toekomst van de organisatie van de Renties Ypres Rally te verzekeren. Na 10 jaar keert Club Superstage immers terug naar Ieper, de historische thuis van de dynamische club.


10 jaar lang waren de kantoren van vzw Superstage gevestigd in de Vlamingstraat in Wevelgem. Deze winter is Club Superstage teruggekeerd naar het centrum van Ieper. Het nieuwe hoofdkwartier bevindt zich op een boogscheut van de Grote Markt, in de Korte Torhoutstraat 35. 

“We hadden verschillende redenen om terug te keren naar Ieper,” vertelt Jan Huyghe, de Marketing & Sales Director. “Als club is de lokale verankering in Ieper erg belangrijk, ook als signaal naar het Stadsbestuur. We zijn er ook van overtuigd dat we makkelijker lokale vrijwilligers en medewerkers kunnen aantrekken wanneer de club zijn thuisbasis in Ieper heeft, toch de regio waar het zwaartepunt van onze activiteiten ligt. Bovendien is het nieuwe kantoor voortdurend bemand en zal er een shop met merchandise, kleding, petjes en natuurlijk ook tickets ingericht worden. Kortom, voortaan kan je in de Korte Torhoutstraat 35 terecht met al je vragen en wensen over de Renties Ypres Rally