De Jeep® Wrangler 4xe is verkozen tot “Best 4×4” in de Womens’ World Car of The Year 2022 award.

  • Een jury van 56 Women’s World Car of the Year (WWCOTY) juryleden uit 40 landen riepen de Jeep® Wrangler 4xe uit tot de “Best 4X4”.
  • De jury prijst de Wrangler 4xe voor zijn engagement voor een duurzamer milieu.
  • De Jeep Wrangler 4xe is de natuurlijke evolutie van bijna 80 jaar leiderschap van Jeep in off-road capaciteiten.
  • De Wrangler 4xe heeft een vermogen van 380 pk en een actieradius tot 50 km in zuiver elektrische modus voor afstandsvrij woon-werkverkeer.
  • Jeep 4xe-voertuigen bieden nieuwe niveaus van efficiëntie, milieuverantwoordelijkheid, prestaties, vrijheid in de buitenlucht en mogelijkheden, zowel op de weg als daarbuiten.

De innovatieve Jeep® Wrangler 4xe plug-in hybride is de “Best 4X4” volgens de jury van de Women’s World Car of the Year (WWCOTY) 2022, een panel van 56 autojournalisten uit 40 landen verspreid over vijf continenten.

De door de WWCOTY bekroonde voertuigen worden beoordeeld op uitmuntendheid in hun segment, op basis van veiligheid, rijgedrag, comfort, technologie, design, efficiëntie, milieu-impact en prijs-kwaliteitverhouding. De jury van WWCOTY, die nu aan zijn 12e jaar bezig is, prees de nieuwe Wrangler 4xe voor zijn inzet voor duurzaamheid.

“Met de Wrangler 4xe heeft het merk Jeep in veel opzichten een enorme stap voorwaarts gezet, maar het belangrijkste is zijn inzet voor een duurzamer milieu”, aldus Marta García, Executive President van WWCOTY. “Het is geweldig dat één van de weinige echte SUV’s die nog op de markt is, voor hybridisatie heeft gekozen. De inzet van de Jeep Wrangler 4xe voor het milieu is van doorslaggevende waarde voor de WWCOTY-organisatie.

De Jeep Wrangler 4xe biedt 50 km emissievrije elektrische aandrijving, waardoor het een volledig elektrisch woon-werkvoertuig is zonder zorgen over de actieradius. Het is ook de meest efficiënte en milieuvriendelijke terreinauto in het Jeep-gamma, met een bijna geruisloze offroad-rijervaring in combinatie met de vrijheid in de buitenlucht die alleen de Jeep Wrangler biedt.

“We zijn verheugd dat de juryleden van WWCOTY de grote vooruitgang hebben erkend die het merk Jeep heeft geboekt bij het wereldwijd elektrificeren van zijn voertuigen in het kader van zijn visie van emissievrije vrijheid”, aldus Christian Meunier, CEO van het merk Jeep. “Deze prijs bevestigt nogmaals dat elektrificatie de kerncapaciteiten van onze Jeep-voertuigen versterkt. De Jeep Wrangler 4xe is het perfecte voorbeeld van hoe je het beste van twee werelden kunt hebben: legendarische Jeep-capaciteiten en outdoorplezier gecombineerd met een geëlektrificeerd, milieuvriendelijk pakket waarmee je in bijna stilte van het buitenleven kunt genieten.”

De hybride aandrijflijn van de Wrangler 4xe combineert een hightech 2,0-liter viercilinder turbomotor met twee elektromotoren, een hoogspanningsbatterij en een achttraps TorqueFlite automatische transmissie. Het koppel van de elektromotoren van de Wrangler 4xe is onmiddellijk beschikbaar op commando van de bestuurder. Met een totaal vermogen van 380 pk levert de Jeep Wrangler 4xe prestaties, een referentie op het gebied van off-road capaciteiten en een elektrische levensstijl.

Betreffende Jeep

Met een legendarisch 80-jarig erfgoed is Jeep het authentieke SUV-merk dat capaciteiten, vakmanschap en veelzijdigheid biedt aan mensen die op zoek zijn naar buitengewone ervaringen. Het merk Jeep nodigt uit om het leven ten volle te leven door een brede waaier aan voertuigen aan te bieden die eigenaars een gevoel van veiligheid en zekerheid blijven geven om elke reis met vertrouwen aan te vatten. Het gamma Jeep-voertuigen omvat de Renegade, Renegade 4xe, Renegade e-Hybrid; de Compass, de Compass 4xe, de Compass e-Hybrid; de Wrangler (niet-EU), de Wrangler 4xe, de Grand Cherokee 4xe en de Gladiator vervolledigen het gamma met een pick-uptruck die Jeep Wave is een loyaliteits- en klantenzorgprogramma voor alle 4×4-modellen van Jeep. Het zit boordevol exclusieve voordelen en privileges om eigenaars van het merk Jeep 24/7 de grootst mogelijke aandacht en toegewijde ondersteuning te bieden. De off-roadcapaciteiten van het legendarische merk Jeep worden versterkt door een wereldwijd elektrificatie-initiatief dat de 4xe transformeert in een nieuwe 4×4 als onderdeel van de visie van het merk om vrijheid zonder uitstoot te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait