296 GTS: DE DEFINITIE VAN RIJSENSATIES, OOK MET DE KAP NEER

  • Ferrari onthult de 296 GTS, de nieuwe berlinetta spider met midden-achter motor
  • 296 GTS krijgt de 830 pk sterke Ferrari V6 hybride aandrijflijn uit de 296 GTB
  • Plug-in hybridesysteem maximaliseert prestaties en rijplezier
  • Nieuwe spider voegt een extra dimensie aan het rijden toe dankzij Ferrari’s beroemde RHT
  • 296 GTS ook beschikbaar met Assetto Fiorano-pakket

De 296 GTS, de nieuwste evolutie van Maranello’s tweezitter berlinetta spider met midden-achter motor, is vandaag onthuld op https://www.ferrari.com/en-EN/auto/296-gts. De 296 GTS vergezelt de 296 GTB bij het herdefiniëren van het concept ‘rijplezier achter het stuur’ en garandeert pure emoties; niet alleen wanneer de auto tot het uiterste wordt gedreven, maar ook in dagelijkse rijsituaties.

 

De 296 GTS maakt gebruik van de nieuwe 663 pk sterke 120° V6 gekoppeld aan een elektromotor die nog eens 122 kW (167 pk) kan leveren; een combinatie die recent debuteerde in de 296 GTB. Dit is de eerste 6-cilindermotor die is gemonteerd in een spider van Ferrari voor de openbare weg, met een toonaangevend totaalvermogen van 830 pk.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait