Nissan elektrificeert Stockholm met de eerste testritten van de gloednieuwe Ariya en Qashqai e-POWER

  • Volledig elektrische Ariya markeert nieuw tijdperk van elektrische mobiliteit bij Nissan
  • e-POWER: de aandrijving voor klanten die nog niet helemaal klaar zijn voor een 100% elektrische auto
  • De Ariya en Qashqai e-POWER tonen Nissans ambities rond crossovers en elektrificatie

Aartselaar – De Europese media hebben de Nissan Ariya en de gloednieuwe Qashqai e-POWER aan de tand gevoeld. Beide modellen vertegenwoordigen een volgende stap in Nissans reis naar een duurzamere toekomst.

De testritten voor Europese media vinden plaats in Zweden, een van de wereldwijde koplopers in het aanjagen van elektrische mobiliteit. De Ariya en de Qashqai e-POWER onderstrepen Nissans leidende expertise op het gebied van crossovers en elektrificatie. Met de lancering van dit tweetal heeft Nissan nu een gevarieerd aanbod van in totaal zes elektrische en geëlektrificeerde modellen. Hiermee sluit het merk aan op de verschillenden wensen van Europese automobilisten om gedeeltelijk of helemaal elektr sch te rijden.

“Samen met onze klanten bevinden we ons op een spannende reis op weg naar elektrificatie. Onze unieke e-POWER-technologie ondersteunt bestuurders bij de overgang naar emissievrij rijden en de Ariya vormt het hoogtepunt van onze volledig elektrische toekomst”, aldus Guillaume Cartier, Chairperson van Nissan AMIEO.

Plezier en rijervaring

De gloednieuwe Qashqai met e-POWER biedt het plezier van elektrisch rijden, zonder de noodzaak om op te laden. De innovatieve aandrijftechnologie zorgt ervoor dat de wielen enkel door een elektromotor worden aangedreven wat de crossover-rijervaring naar een hoger niveau tilt.

De Nissan Ariya gaat nog een stap verder en herdefinieert volledig elektrisch rijden voor degenen die er nu al klaar voor zijn. De Ariya combineert Japanse DNA van Nissan met dynamische rijprestaties en een van de ruimste en meest verfijnde interieurs in zijn segment.

Beide auto’s markeren de volgende stap van Ambition 2030, de langetermijnvisie van het bedrijf gericht op het verduurzamen van mobiliteit. De modellen zijn onderdeel van Nissans plan waarbij in 2026 driekwart van de verkochte auto’s geëlektrificeerd is.

Nu de overstap naar elektrificatie wereldwijd steeds sneller gaat, is Nissan vastbesloten om klanten op hun reis te begeleiden met een opwindend en gevarieerd aanbod van geëlektrificeerde crossovers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait