Nieuwe GranTurismo de weg op, met de Maserati-familie achter het stuur

Voorafgaand aan zijn officiële onthulling is de nieuwe Maserati GranTurismo al in het openbaar te spotten, specifiek in de Modena- en Trofeo-uitvoering, voorzien van de V6 Nettuno-motor.

De GranTurismo is een waar icoon voor het merk met de Drietand en kan zijn energie niet langer beteugelen. De high-performance coupé heeft inmiddels al vele kilometers afgelegd, met een select aantal medewerkers uit de Maserati-familie achter het stuur.

Alleszeggende livery: de terugkeer van een Maserati-icoon dat 75 jaar geleden tot leven kwam
Het begon allemaal met de A6 1500, een model met een revolutionaire inborst en de voorloper van een autocategorie die nog niet eerder bestond. Het model bleef niet alleen het autolandschap wereldwijd beïnvloeden, maar ook alle latere generaties Maserati-modellen.

Een granturismo is een type auto dat 100% ‘Made in Italy’ is: een high-performance auto, geschikt voor het overbruggen van lange afstanden in optimaal comfort. Het idee erachter ontstond na de Tweede Wereldoorlog tijdens de Italiaanse economische groei, toen Maserati de wereld liet kennismaken met zijn bijzondere modellen, kracht, optimisme, zorgeloze mindset, de wil om hard te werken maar ook de momenten om te genieten. Tijdens die historische tijd slaagde Maserati er in een tegenstelling op te lossen die onoplosbaar leek: een nieuw concept voor luxe mobiliteit, waarbij performance werd gecombineerd met comfort. 

Vandaag-de-dag heeft de nieuwe Maserati GranTurismo-generatie de energie om het merk de toekomst in te stuwen, gesterkt door zijn unieke stijl en gedreven door een aangeboren gevoel voor innovatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait