Maserati en Barbie slaan de handen ineen voor een ongekende samenwerking

The House of the Trident onthult een op maat gemaakte editie van zijn nieuwste SUV – Grecale –
ontworpen met wereldwijd icoon Barbie

Milaan, Italië – 26 oktober 2022 – Het Italiaanse luxe-icoon Maserati is verheugd om een ongekende samenwerking met Mattel, Inc.’s (NASDAQ: MAT) Barbie® te onthullen, gedreven door de wederzijdse wens om grenzen te doorbreken en de unieke flair van beide merken te laten zien. Beiden onmiddellijk herkenbaar aan hun buitengewone persoonlijkheid en kenmerkende stijl, ontketenden Maserati en Barbie hun creativiteit in een meesterwerk van tijdloos design en gedurfd karakter, geïnspireerd door het Barbiecore-fenomeen.

De vrucht van deze onconventionele samenwerking wordt uitgedrukt door een ultra-limited edition Maserati Grecale, de nieuwste SUV van het Italiaanse huis, ontworpen om dagelijkse rijervaringen om te zetten in iets uitstekends, en geselecteerd door Barbie om haar veelzijdige levensstijl te matchen, variërend van een zakelijke bijeenkomst tot een glamoureus evenement.

De Barbie Maserati Grecale, als een ultra-gelimiteerde Fuoriserie-editie, zal wereldwijd slechts in twee aangepaste eenheden verkrijgbaar zijn: een die gisteravond werd onthuld als een van de 2022 Neiman Marcus Fantasy Gifts op de vakantielanceringssoirée van de luxe retailer in Los Angeles. Voor deze exclusieve, op maat gemaakte editie in de VS komt een deel van de verkoopprijs ten goede aan het Barbie Dream Gap Project * – het voortdurende wereldwijde initiatief van het merk Barbie dat samenwerkt met liefdadigheidsinstellingen om gelijke kansen te bieden en barrières voor meisjes weg te nemen. Aanvullende details over de tweede aangepaste eenheid worden in 2023 bekendgemaakt.

Barbie’s Maserati Grecale is een kunstwerk ontworpen onder het Fuoriserie-aanpassingsprogramma van de Trident, waarmee autoliefhebbers hun passie en creativiteit kunnen uiten bij het creëren van hun ultieme Italiaanse luxe auto, volgens hun unieke stijl en smaak.

Deze gedurfde Fuoriserie Maserati Grecale is een Trofeo-versie die pure adrenaline pulseert dankzij zijn krachtige 530 pk sterke V6 Nettuno-motor. Op volledige Barbie-wijze bedekt een uitdrukking van haar iconische roze tint bijna elke centimeter van de dromerige auto met fijne zuurgele lijnen, geïnspireerd op het race-erfgoed van de Trident.

De buitenkant van de SUV, versierd met het Barbie-logo, is afgesloten met een iriserende topcoat die een ongelooflijk regenboogeffect onthult op een mooie zonnige dag. Het slanke zwarte interieur is voorzien van volledig lederen stoelen, dashboards, tapijten en deuren – geaccentueerd met roze stiksels – evenals hoofdsteunen met de unieke “B” -badge.

*Tot en met 31 maart 2023, met de aankoop van de Barbie x Maserati Grecale Trofeo SUV, doneert Mattel tien procent van de verkoopprijs aan de Barbie Dream Gap Project-pagina op GoFundMe.org. Geen enkel deel van de verkoop is fiscaal aftrekbaar. Fantasy Gift beschikbaar voor aankoop aan inwoners in de onderste 48 Amerikaanse staten. Bezoek NeimanMarcus.com/FantasyGifts voor meer informatie.

Maserati S.p.A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait