Veteran Experience Day van de Royal Veteran Car Club Belgium.

Open deuren, open motorkappen, draaiende zwengels en leuke ritjes zijn de ingrediënten om de automobielen van de beginjaren tot 1940 te ontdekken.

 

Op zondag 2 april 2023 wordt de Grand Place van Jauche ( deelgemeente Orp-Jauche) voorbehouden aan vooroorlogse auto’s, ook deze van niet-leden. De 5 lussen naar keuze (tussen 8 en 32 km) zullen je toelaten om een pas verworven wagen te testen, om vrouw en kinderen aan te zetten met het oude automobiel te rijden, de motor beter af te stellen voor het komend seizoen of om gewoon te genieten met (nieuwe) vrienden van een dagje oldtimer.

 

We starten om 9 uur in de “Rustique”, Grand Place 4 in Jauche (op 50 km van Brussel) maar u bent vrij om aan te komen wanneer het u uitkomt en één of meerdere lussen te rijden als u dat zint. Het zijn rustige en gemakkelijke wegen.

De Grand Place van Jauche is niet zo groot als deze van Brussel, dus je moet je inschrijven via onze website www.rvccb.be. Voor een kleine deelnameprijs ontvang je de verschillende roadbooks. Een koude schotel aan een democratische prijs is ook mogelijk indien de inschrijving gebeurt voor vóór 24 maart 2023 via de website.

 

‘Jonge bestuurders’, deze die jonger dan 40 jaar zijn en die minstens één volledige lus met een Pre-War rijden, krijgen tot eind 2023 het lidmaatschap van de RVCCB aangeboden.

Aangezien alleen de Pre-Wars toegang zullen hebben tot de Grand Place in Jauche, zullen de na-oorlogse auto’s in de aanpalende straten parkeren.

 

Voor de trailers volgt de informatie na inschrijving.

 

Als u meer wilt doen dan alleen het evenement bezoeken, schrijf u dan in via onze website www.rvccb.be. Voor vragen : e-mail naar rvccb@rvccb.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait