Gigantische verzameling van 230 klassieke auto,s worden in Nederland geveild !

Gallery Aaldering presenteert: The Palmen Barnfind Collection

Een onbekende verzameling van 230 klassieke auto’s op een onbekende locatie in Nederland: onvoorstelbaar. Gallery Aaldering veilt deze gigantische collectie in samenwerking met Classic Car Auctions. Van Lancia Aurelia Spider tot Mercedes-Benz 300S Roadster en van Alfa Romeo 2600 SZ tot diverse Facel Vegas: de diversiteit is enorm.

De veiling
De collectie is gevestigd in Dordrecht, waar nu de auto’s van de karakteristieke kerk en het tweede gebouw zijn gehuisvest, waardoor de gehele collectie nu onder één dak zit. Gallery Aaldering zal de collectie verkopen via een grote internationale online veiling: “Deze barnfind-collectie is echt een unieke kans voor autoliefhebbers en verzamelaars over de hele wereld om hun collectie uit te breiden”, aldus Nico & Nick Aaldering, van Gallery Aaldering. “We zijn erg blij dat we deze auto’s via Classic Car Auctions kunnen veilen en kijken ernaar uit om te zien hoeveel interesse er is in deze prachtige collectie.”

De grote Barnfind collectie bevat bijzondere en mooie klassiekers. Binnenkort kan er geboden worden op diverse klassieke auto’s van Maserati, Lancia, Ferrari, Alfa Romeo, Jaguar, Aston Martin, BMW, Facel Vega en nog veel meer. Het is onwaarschijnlijk dat iemand tijdens zijn leven ooit nog een collectie van dit kaliber en in deze staat terug zal zien.

Lees alles over de veiling: ClassicCar-Auctions.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait