CUPRA GARAGE in the City, nieuwe hotspot in hartje Brussel

Brussel, 14 oktober 2023 – Vandaag opent de nieuwe place to be in centrum Brussel: CUPRA GARAGE in the City. Met haar innovatieve city garages in Mexico, Sydney, Munchen, Lissabon, Rotterdam, Barcelona, Parijs en Berlijn staat CUPRA, het jonge automerk uit Barcelona, ondertussen bekend als challenger in de markt. Ook in België is CUPRA niet te stoppen. Met de opening van de nieuwe hub in Brussel is het één van de eerste autoverdelers in België die resoluut de kaart van shoppertainment trekt. “Klanten informeren zich zo goed online en vinden hun informatie rechtstreeks. Vandaag zoeken nieuwe klanten, en in het bijzonder die van CUPRA, een maximale beleving in alle aankoopkanalen”, zegt David Favest, de nieuwe CUPRA-director. CUPRA speelt, op haar eigen onconventionele manier, in op die nieuwe verwachtingen van de klant, met een uniek gamma wagens, testritten, food en drinks en een interactieve expo. Op uitstap naar de autoshowroom komende herfstvakantie? Waarom niet?

Over de hele wereld transformeren vooruitstrevende autodealers hun verkoop- en servicenetwerk richting échte ontmoetings- en belevingsplaatsen. In België is CUPRA één van de eersten om die weg in te slaan. Hoofdrolspeler in de CUPRA GARAGE in the City? De bezoeker! CUPRA-tribe member of niet, iedereen is er welkom om het volledige gamma elektrische en hybride wagens te ontdekken, al dan niet in combinatie met een ontspannende expo- of horeca-ervaring.

“De consument, en in het bijzonder de aankomende generatie, wil een merk vooral vertrouwen, voor hij of zij er iets van koopt”, zegt David Favest. “Vertrouwen in een merk bouw je niet alleen door herhaaldelijk te communiceren. Klanten die naar de showroom komen, hebben zich doorgaans al zeer goed geïnformeerd online. Als ze de moeite doen om zich te verplaatsen naar een fysieke winkel, verwachten ze méér beleving, meer shoppertainment. Daar spelen we als onconventionele speler op een eigentijdse manier op in.”

Welkom in een wereld van innovatie en inspiratie

CUPRA wil inspireren en connecteren. CUPRA GARAGE in the City is dan ook een plek om te ontspannen, te chillen, met een lekker drankje of een smakelijke lunch dankzij de samenwerking met Léopold Café. Op de benedenverdieping zorgt Atlantis – The Immersive Odyssey. voor actie en verwondering. De belevingsexpo van ActiveMe, de makers van onder andere de interactieve Van Gogh-tentoonstelling en Bubble Planet, neemt iedereen vanaf 7 jaar mee in de verzonken stad Atlantis, aan de hand van interactieve ruimtes, virtual reality, instagram rooms en 3D-avatars. De hotspot kan op termijn ook gebruikt worden voor vergaderingen, events, muziek of kunst.

De mogelijkheden zijn oneindig,” aldus Favest. “Bij CUPRA willen we niet alleen deel uitmaken van de leefwereld van onze klanten, we willen er ook actief aan bijdragenDe CUPRA GARAGE in the City is centraal gelegen in België en dat is geen toeval. Het moet een plaats worden waar mensen en culturen elkaar vinden, een plaats waar mensen kunnen werken, een plek voor events, een plek voor ontspanning. Innovatieve denkers, creatieve durvers, wees welkom!”

De nieuwe Tavascan

In mei stelde CUPRA haar nieuwste model, de CUPRA Tavascan, voor in Berlijn. De eerste elektrische SUV van CUPRA kan in België in primeur bewonderd worden in CUPRA GARAGE in the City van vrijdag 20 tot zondag 22 oktober. Bestellen kan vanaf lente 2024.

Praktisch

Met CUPRA GARAGE in the City telt België nu 26 verkooppunten. Vanaf 14 oktober is de CUPRA GARAGE in the City in Brussel elke dag open van 10:00 tot 18:00. Op zondag van 10:00 tot 15:00. Je vindt de nieuwe hotspot in Maliestraat 50, 1050 Elsene. Meer info via www.cupra.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait