Renault creëert eigen salon met de RENAULT E-TECH POP-UP

  • Van 15 tot 19 januari organiseert Renault België Luxemburg de RENAULT E-TECH POP-UP, een eigen autosalon voor zijn netwerk en zijn professionele klanten in een industrieel decor te Brussel.
  • Zaterdag 20 januari staat in het teken van particuliere klanten, mits inschrijving op een specifiek platform via de site www.renault.be.
  • Op een oppervlakte van 1.300 m² kunnen bezoekers het E-TECH-gamma van Renault ontdekken, met in avant-première nieuwe Renault Scenic E-Tech electric, Renault Rafale en Renault Master.

Zoals algemeen geweten, zal de traditionele ‘Brussels Motor Show’ in 2024 niet doorgaan. Een beslissing die Renault betreurt, want Renault houdt van autosalons.

Toch wilde Renault begin dit jaar een eigen auto-evenement organiseren om de leden van zijn netwerk en zijn professionele klanten samen te brengen in een aangename sfeer om hen de laatste nieuwigheden van het merk voor te stellen.

Meer dan 1.500 bezoekers in een exclusieve omgeving

De RENAULT E-TECH POP-UP zal plaatsvinden in het originele en exclusieve kader van SILO Brussels, een voormalige brouwerij-mouterij langs het kanaal in Neder-Over-Heembeek. Van maandag tot en met vrijdag zullen er ongeveer 200 genodigden per dag zijn en op zaterdag 20 januari worden 600 mensen verwacht. Dat is in het totaal ongeveer 1.600 bezoekers over de zes dagen van het evenement.

Het E-TECH-gamma en drie ‘Belgische premières’

De E-TECH modellen, het geëlektrificeerde gamma van Renault, worden tentoongesteld in een industrieel decor dat bakstenen, staal en beton combineert. De stand zal even groot zijn als die op het traditionele salon van Brussel. De modellen die de meeste aandacht zullen trekken, zijn nieuwe Renault Scenic E-Tech electric, Renault Master en Renault Rafale, die in avant-première worden voorgesteld. Het is de ideale gelegenheid om ze enkele maanden voor hun aankomst in het Renault-net te ontdekken. Daarnaast vullen de andere E-TECH modellen van het gamma de expositie aan: Renault Clio, Renault Megane E-Tech electric, Renault Arkana, Renault Kangoo, Renault Austral en Renault Espace .

Elektriserende workshops

Tijdens dit evenement zullen er workshops over nieuwe producten en over het ecosysteem van geëlektrificeerde voertuigen worden georganiseerd voor de genodigden. Deze educatieve workshops worden geleid door de product- en fleetexperts van het merk Renault.

Een zaterdag voor particuliere klanten

Zaterdag 20 januari staat in het teken van particuliere klanten, mits voorafgaande inschrijving via de site www.renault.be (online platform vanaf eind december). Voor deze dag van de RENAULT E-TECH POP-UP zullen ongeveer 600 plaatsen beschikbaar zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait