Lancering RallyRecap 2023

Samen met enkele uiterst getalenteerde fotografen kondigt MijnRally vol trots de lancering aan van hun nieuwste jaarboek van het Belgisch Rally Kampioenschap op 15 januari 2024. Met grote zorg is gekozen voor het liggend formaat, waardoor de foto’s optimaal tot hun recht komen.

Dit jaar leggen we opnieuw de focus niet alleen op het Rally2-kampioenschap, maar besteden we ook aandacht aan diverse nevenkampioenschappen, waaronder de zeer geliefde Mcup en het historisch kampioenschap. Bovendien willen we graag de opkomende talenten en junioren in de schijnwerpers zetten binnen de JBRC, 2WD Trophy en de Clio Trophy.

Onze 110 pagina’s tellende editie bevat afbeeldingen van maar liefst 84 verschillende teams. We nodigen u uit om samen met ons de opwinding van het Belgisch Rally Kampioenschap te herbeleven door middel van dit prachtige jaarboek

De RallyRecap 2023 is verkrijgbaar tegen een kostprijs van €37. Bestellingen kunnen eenvoudig worden geplaatst via de volgende link: https://mijnrally.be/product/rallyrecap-2023/.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait