Van Mossel komt met de Autofestival Fleet Sessions tot bij de klant

Antwerpen, 1 februari 2024 – In januari lanceerde Van Mossel in België het Autofestival, een bruisend evenement tot en met 10 februari waar de nieuwste auto’s aan zeer aantrekkelijke condities te verkrijgen zijn. Als aanvulling op dit festijn organiseert Van Mossel bovendien Fleet Sessions, waar een unieke selectie voertuigen wordt gepresenteerd.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, waar klanten naar het Autosalon in Brussel moesten reizen om een uitgebreid aanbod auto’s van verschillende merken te bekijken, brengt Van Mossel dit jaar de Autofestival Fleet Sessions rechtstreeks naar de klant. Deze exclusieve sessies vinden plaats op drie centrale toplocaties verspreid over de drie provincies Limburg, Antwerpen en West-Vlaanderen. In Genk konden geïnteresseerden terecht op woensdag 24 januari. In Boom werden de sessies gehouden op dinsdag 30 januari. En tot slot zal op woensdag 7 februari de laatste editie in Roeselare georganiseerd worden.

Tijdens deze unieke events presenteert Van Mossel maar liefst 25 volledig elektrische en 1 plug-in hybride voertuigen, waaronder 5 bedrijfsvoertuigen en 21 personenwagens. Deskundige accountmanagers staan klaar om de genodigden te voorzien van persoonlijk advies. Als enige automotive groep in België kan Van Mossel uit een assortiment van maar liefst 32 automerken een diverse selectie voertuigen aanbieden aan de fleetklanten van VMAP (Van Mossel Automotive Partner) en de leasingholding. Deze holding omvat Van Mossel Autolease, Van Mossel Westlease, J&T Autolease en DirectLease.

Daarnaast is Stella Bikes, de fietspartner van Van Mossel, aanwezig om zijn elektrische fietsen te tonen die beschikbaar zijn via het fietsleasingprogramma van Van Mossel.

Met deze indrukwekkende line-up biedt Van Mossel een uitgebreide keuze voertuigen voor het wagenpark, en biedt de groep mobiliteitsoplossingen voor de specifieke behoeften van elk bedrijf. Van Mossel staat bovendien bekend om haar expertise op het gebied van wagenparkoptimalisatie en financiering op maat. Geïnteresseerden zijn welkom en kunnen zich nog inschrijven voor het evenement van Roeselare via Charlotte Verbrugge, eventsmanager voor Van Mossel België.

www.vanmossel.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait