ROLLS-ROYCE GHOST PRISM: EEN TIJDLOOS STATEMENT VAN ZELFEXPRESSIE

Veel klanten van Rolls-Royce zijn machtige en invloedrijke figuren in de internationale mode-, design- en superdeluxegemeenschap. Deze personen passen hun professionele instincten, evenals hun persoonlijke gevoeligheden, toe op hun Rolls-Royce-opdrachten. Op basis van de nauwe relatie die de ontwerpers van het merk met deze klanten hebben, hebben ze geanticipeerd op de vraag naar een opkomende esthetische beweging en hebben ze Rolls-Royce Ghost Prism gecreëerd.

  • Rolls-Royce presenteert Ghost Prism, geïnspireerd op de wereld van Eigentijds design
  • Uitgevoerd in Gunmetal exterieurlak, Burnout en zwart glimmend werk en vier gedurfde accentkleuren
  • Belichaamt de voorkeuren van klanten uit de mode en het ontwerp industrieën, die steeds meer worden gedwongen door donkere, neutrale tinten met Kleurstreken
  • Beperkt tot 120 auto’s, verwijzend naar Rolls-Royce’s 120-jarig jubileum in 2024
  • Bevestigt dat Ghost het zuiverste canvas is voor zelfexpressie in De luxesector


“Bij Rolls-Royce laten we ons leiden door de smaak en wensen van onze klanten, die in veel gevallen de wereldwijde trends in de mode en de bredere luxesector. Ghost Prism is een verlengstuk van het persoonlijke esthetiek van een specifieke subset uit deze groep smaakmakers. De Het innovatieve gebruik van donkere, neutrale tinten met subtiele impulsen van kleur, plaatst het stevig in de hedendaagse luxe landschap. Onze klanten zijn experts en kenners die precies weten wat ze willen; Ghost Prism viert de unieke relatie die we met hen hebben.”
Anders Warming, Director of Design, Rolls-Royce Motor Cars

Veel klanten van Rolls-Royce zijn machtig en invloedrijk figuren in de internationale mode, design en super-luxe gemeenschap. Deze personen passen hun professionele instincten toe, zoals evenals hun persoonlijke gevoeligheden, tot hun Rolls-Royce Commissies. Gebaseerd op de nauwe relatie met de ontwerpers van het merk met deze klanten hebben ze geanticipeerd op de vraag naar een opkomende esthetische beweging en creëerde Rolls-Royce Ghost Prism.

Geïnspireerd door de wereld van hedendaags design, Rolls-Royce Ghost Prism toont perfect afgewerkt donker, neutraal tinten die subtiel worden geaccentueerd met gedurfde kleurstreken, waardoor Een tijdloos statement. Het is dit contrast tussen een vaste vorm en heldere, spectrale tinten die de naam Ghost Prism inspireerden.

Het gepresenteerde voorbeeld wordt weergegeven in Gunmetal grey, dat een rijke minerale afwerking, geproduceerd door middel van een veeleisend proces van 10 stappen in waarbij vier verflagen minutieus worden aangebracht en vervolgens worden gepolijst door hand gedurende 16 uur.

In plaats van het klassieke spiegelgepolijste roestvrij staal van het merk afwerking, de grille en het glimmende werk van de achterklep van de auto worden gepresenteerd in hoogglans Burnout, een gerookte zwartgrijze tint. Om dit te bereiken effect, wordt elk metalen stuk met de hand bereid door de ambachtslieden van het merk: Eerst wordt een licht schuurmiddel over elk stuk gebruikt om een ‘sleutel’ te geven voor een slijtvaste primer, waarop vier lagen Burnout-verf worden aangebracht vervolgens toegepast. Na uitharding worden deze stukken individueel gepolijst tot ervoor zorgen dat ze overeenkomen met de hoogglansglans van de koetswerk. In overeenstemming met de ingetogen esthetiek van Ghost Prism, De voorbumper en het zijprofiel zijn voorzien van een diepe glans zwarte afwerking.

Klanten hebben de keuze uit vier gedurfde accentkleuren: Phoenix Red, Turchese, Mandarijn en Forge Yellow – als aanvulling op hun gekozen exterieurkleur en creëren het opvallende contrast dat centraal staat in deze Hedendaagse designbeweging. De gekozen accentkleur wordt toegepast op de onderste bumperinzetstukken, remklauwen en coachline – een samenhangend gebaar dat de mechanische, aerodynamische en sculpturale elementen van Ghost. De subtiele kleurflitsen gaan verder zich uit te strekken tot het interieur van de motorwagen, inclusief de 1.040 gekleurde ‘sterren’ in de Bespoke Starlight Headliner – elk afzonderlijk geplaatst in het lederen canvas door geperforeerde gaten, nauwkeurig gekalkt en met de hand geponst – die de cabine vullen met een zachte gloed.

Terwijl klanten hun interieursuite kunnen inrichten met een bijna onbeperkt aantal op maat gemaakte kleurstellingen, vroege Ghost Prism Commissies bevatten een licht en levendig palet, in tegenstelling tot de gedurfde autoriteit van het exterieur van de auto.

Er zijn wereldwijd slechts 120 exemplaren van Ghost Prism beschikbaar, een subtiele erkenning van het feit dat 2024 het 120-jarig jubileum is van Rolls-Royce Motor Cars.

CO2-UITSTOOT & VERBRUIK.

NEDCcorr (gecombineerd): CO2-uitstoot: 343 g/km; Brandstofverbruik: 15.0 ltr/100 km / 18.8 mpg. WLTP (gecombineerd): CO2-emissie: 347-359 g/km; Brandstofverbruik: 15,2-15,8 l/100 km / 17,8-18,6 mpg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait