Mobil 1 viert 50-jarig jubileum met feestelijke race-liveries Gedurende het motorsportseizoen 2024

Mobil 1 zal speciaal ontworpen full-car wraps en iconen presenteren, gemaakt in samenwerking met teams in IMSA, WEC, Formule 1, NASCAR, NHRA, MotoGP en meer

 

 

Lente, Texas (18 maart 2024) – Om de 50e verjaardag van Mobil 1 motorolie te vieren, zal het merk dit jaar gedurende het motorsportseizoen 2024 meer dan 40 iconische, speciaal ontworpen kleurstellingen en kleurenschema’s op het circuit presenteren.

 

Deze kleurstellingen – die te zien zullen zijn in IMSA, WEC, Formule 1, NASCAR, NHRA, MotoGP en meer – maken gebruik van verschillende ontwerpelementen, waaronder jubileumgoud, dat zowel het 50-jarig bestaan van het merk Mobil 1 symboliseert als de dynamische relaties tussen Mobil 1 en zijn medewerkers belichaamt. Elk kleurenschema weerspiegelt de geest van het merk Mobil 1 en een voortdurende toewijding aan het laten groeien en onderhouden van betekenisvolle relaties tussen het spoor en de weg, wat het hart en de ziel van het merk vormt.

 

Mobil 1 motoroliën zijn al lang de keuze voor vooraanstaande raceteams die deelnemen aan de meest veeleisende en populaire motorsportseries over de hele wereld. Vandaag de dag wordt er nog steeds vertrouwd op Mobil 1 synthetische motorolie vanwege zijn vermogen om uitzonderlijke motorprestaties en bescherming te leveren onder enkele van de meest extreme omstandigheden. Autotechnici, coureurs, teameigenaren en enkele van ’s werelds toonaangevende autofabrikanten kunnen spreken over de geavanceerde technologie van Mobil 1 smeermiddelen.

 

“We zijn verheugd om deze speciale verfschema’s tot leven te brengen voor zo’n historisch jubileum van het merk Mobil 1”, zegt Robert Shearer, Director of Global Sponsorships namens Mobil 1. “Deze kleurstellingen zijn een voorbeeld van onze samenwerking op het gebied van smeermiddelinnovatie in de wereld van de motorsport. Samen hebben we livery ontwerpen gemaakt die niet alleen een eerbetoon zijn aan de 50-jarige erfenis van het merk Mobil 1, maar ook de essentie van snelheid, prestaties en teamwork vastleggen. We kunnen niet wachten tot fans zich bij ons aansluiten in de liefde voor racen en getuige zijn van het hoogtepunt van onze gezamenlijke inspanningen op het circuit gedurende de rest van het jaar.”

 

Tijdens Mobil 1 Twelve Hours of Sebring Presented by Cadillac zullen gouden kleurstellingen de baan op gaan voor teams en OEM’s, waaronder Vasser Sullivan Racing (Lexus Racing), Cadillac Racing, Corvette Racing by Pratt Miller Motorsports, Kellymoss with Riley (Porsche Motorsport North America) en Porsche Penske Motorsport.

 

Met meer toegevoegd gedurende het seizoen, zullen de eerste 50-jarig jubileum liveries en iconografie te zien zijn tijdens de volgende aankomende raceseries op gesponsorde teams:

 

      ·Oracle Red Bull Racing (Formule 1)

      ·Het Rennen van Stewart-Haas (NASCAR Cup Series)

      ·23XI Racing (NASCAR Cup Series)

      ·Het Rennen van Tony Stewart (NHRA)

      ·Red Bull KTM (MotoGP)

      ·Porsche Penske Motorsport (WEC en IMSA)

      ·TAG Heuer Personal Formula E Team (Formule E)

      ·Mobil 1 Porsche SuperCup

      ·Bij de Pikes Peak International Hill Climb met BBI Autosport

 

Om het 50-jarig jubileum te blijven herdenken, moeten fans ook op zoek gaan naar een korte film met voormalig Formule 1-racer en Oracle Red Bull Racing-ambassadeur, David Coulthard, die het publiek door de evolutie, samenwerkingen en prestaties van het merk Mobil 1 leidt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait