FERRARI 12CILINDRI SPIDER: VOOR DE HAPPY FEW

  • Ferrari 12Cilindri Spider open versie van de nieuwe 12Cilindri; het nieuwste wapenfeit van het merk uit Maranello, met een midden-voor geplaatste V12-motor.
  • Geïnspireerd op de Ferrari Gran Turismo-modellen met open dak uit de jaren ‘50 en ‘60
  • Met 830 pk en een toerenbereik van 9.500 tpm biedt de nieuwste versie van Ferrari’s V12 een unieke en sensationele rijervaring.
  • Gelijktijdig met de 12Cilindri coupé onthuld op een exclusief evenement in Miami Beach, ter ere van Ferrari’s 70-jarig jubileum op de Amerikaanse markt.

Er zijn maar weinig combinaties zo begeerlijk als die van een atmosferische Ferrari V12-motor en een open dak. De vandaag in Miami Beach onthulde Ferrari 12Cilindri Spider brengt deze twee elementen samen in een sensationele tweezits berlinetta spider, aangedreven door Ferrari’s iconische twaalfcilindermotor. In de 12Cilindri Spider levert Ferrari’s V12 maar liefst 830 pk met een toerenbereik tot liefst 9.500 tpm, wat zorgt voor een zinderende rijervaring in de open lucht.

De Ferrari 12Cilindri Spider is geïnspireerd op de Ferrari Gran Turismo-modellen met open dak uit de jaren ‘50 en ‘60, die ongeëvenaarde prestaties van een racemachine combineerden met de unieke mogelijkheid om open te rijden en zo te genieten van het geluid van de twaalfcilindermotor. Het ontwerp van de 12Cilindri Spider breekt met de recente canons van Ferrari’s design, en introduceert een gespierde en sensuele vormgeving die meer dan ooit een hommage is aan voorgaande modellen uitgerust met een V12.

 

De Ferrari 12Cilindri Spider is bedoeld voor zowel de kenners van het merk als voor nieuwere ‘Ferraristi’ die dromen van een exclusieve auto die een ongeëvenaard rijgevoel combineert met comfort en Italiaans design. Dit is echt een auto voor de happy few.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait