JACKY ICKX SLUIT ZICH AAN BIJ GENESIS OP GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED

  • Jacky zal het wereldwijde dynamische debuut van de GV60 Magma Concept besturen op de iconische Goodwood-heuvelklim
  • Jacky zal ook Genesis vergezellen op de stand voor een signeersessie
  • De hertog van Richmond, Jacky Ickx en Luc Donckerwolke zullen donderdag om 09:45 uur de volgende stappen van het high-performance Magma-programma op de Genesis-stand aankondigen
  • Het volledige programma is te vinden: https://www.goodwood.com/motorsport/festival-of-speed/partners/genesis/

Londen, VK, 3 juli 2024: Genesis Motor Europe is verheugd aan te kondigen dat Genesis Brand Partner en zesvoudig Le Mans-winnaar, Jacky Ickx, Genesis zal vergezellen voor het grootste jaar van het merk tot nu toe op het Goodwood Festival of Speed.

Jacky zal donderdag de beroemde heuvelklim leiden in de GV60 Magma Concept, waarmee het model zijn wereldwijde dynamische debuut maakt. Jacky Ickx bewonderde Genesis om zijn gecultiveerde elegantie, innovatie en designesthetiek en werd eerder dit jaar Brand Partner. Door de samenwerking leent Jacky zijn expertise aan het Magma-programma en voegt hij een nieuwe, verfijnde high-performance dimensie toe aan Genesis.

Op donderdag zal The Duke of Richmond zich om 09:45 uur bij Jacky en Luc voegen op de Genesis-stand, waar het paar de volgende stappen van het high-performance Magma-programma zal aankondigen.

Tijdens het weekend zal Jacky deelnemen aan verschillende activiteiten met Genesis op de stand, waaronder een signeersessie, waardoor fans een unieke kans krijgen om in contact te komen met de Belgische racelegende.

In een reactie op zijn optreden op het Festival of Speed zei Jacky Ickx: “Ik heb vaak genoten van het bijwonen van Goodwood Festival of Speed, en het zal een genoegen zijn om Genesis dit jaar te vertegenwoordigen, om met bezoekers in contact te komen en deel uit te maken van het wereldwijde dynamische debuut van GV60 Magma Concept.”

Festivalgangers kunnen zich ook verheugen op het wereldwijde dynamische debuut van het Magma-programma, inclusief het wereldwijde dynamische debuut van de G80 EV Magma Concept. Bovendien zal de eerste openbare showcase van de G70 Track Taxi Nordschleife – de verbeterde G70 3.3T sedan van Genesis die speciaal is ontworpen voor passagiersritten op het beroemde Nürburgring-circuit – plaatsvinden op de heuvelklim, waarbij gasten het model kunnen verkennen in de First Glance Paddock.

Luc Donckerwolke, Chief Creative Officer bij Genesis, voegt toe: “Ik ben verheugd dat Jacky ons vergezelt op het festival en zijn legendarische rijkunsten leent om onze nieuwe Genesis GV60 Magma Concept op de heuvel te presenteren. We delen een gemeenschappelijke passie voor het ontwikkelen van de toekomst van de industrie, met name om innovatie in design en technologie te bevorderen en te stimuleren. Hij is een rolmodel voor velen en er is geen betere plek voor hem om zijn expertise en kennis te delen.”

Genesis vindt plaats van 11 tot 14 juli en biedt tal van activiteiten, die hier te vinden zijn.

Over Genesis

Genesis, opgericht in Zuid-Korea, biedt premium auto’s met een luxe ervaring en zet zich in voor het leveren van een uitzonderlijke service aan zijn klanten. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Frankfurt is Genesis Motor Europe actief in Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Sinds de lancering in Europa in 2021 heeft het merk meerdere bedrijfs- en productprijzen gewonnen in alle drie de markten.

Het Genesis-gamma omvat drie dynamische, volledig elektrische modellen en de meest recente toevoeging, de Genesis G90, het vlaggenschip van de luxe sedan van het merk. Centraal in de identiteit van Genesis staat de kenmerkende designtaal van ‘Athletic Elegance’, gecombineerd met de allernieuwste technologie om state-of-the-art klantfuncties te leveren. Genesis zet zich in voor een duurzame toekomst en streeft ernaar om tegen 2035 koolstofneutraal te zijn.

Ga voor meer informatie over Genesis en de definitie van premie naar www.genesis.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait