Interclassics Brussels 2015. Vincent Arpons

Interclassics Brussel 6-8/11/2015

Een hele tijd moest Brussel het zonder oldtimerbeurs stellen maar nu in het tweede novemberweekend was het zover. Net zoals zijn evenknie in Maastricht mikt het Brussels evenement op een zeker niveau en een verzorgde presentatie.

Thema’s van deze eerste beurs waren Bugatti en 60 jaar Citroën DS. Misschien niet meteen de origineelste vondst voor de vaste bezoeker van  oldtimerbeurzen maar beide onderwerpen waren wel mooi en uitvoerig gepresenteerd. Tevens kon je zeldzame juweeltjes bewonderen op de vele andere standen, we denken bijvoorbeeld aan die Autobianchi Stellina, die gele Sabra Sport of de gave Alfa Romeo 1900 C Super Sprint Lugano van Ghia-Aigle. Kortom, een mooi oldtimerevenement dat zeker goed gestart is en waar ook de liefhebber van oldtimerliteratuur ruimschoots aan zijn trekken komt. In de bijgaande fotoreportage kan je de sfeer wat opsnuiven…

 

Foto’s en tekst: Vincent Arpons.

Written By
More from Alain Mervilde

Porsche Classic bouwt een klassieke 911 met originele onderdelen

Porsche Classic heeft een zeer aantrekkelijk collector’s item gebouwd: de laatste 911...
Read More

Geef een reactie