“32nd RALLYWORLD 2017”

Met de uitgave van “Willy Weyens – Rallyworld 2017”, zit het jaarboek van Willy Weyens en zijn team van Belgische en buitenlandse journalisten reeds aan zijn 32e editie.

En net zoals in de voorgaande publicaties, bevat ook dit boek weer een compleet overzicht – in woord en beeld – van het Belgische en het internationale rallyseizoen. Het WRC is een drietalig Nederlands-Frans-Engels werkstuk, de andere items verschijnen in een Nederlands-Franse combinatie. De technische fiches van de WK wedstrijden en de BRC rally’s vervolledigen het geheel.

Deze 32e editie bladert minutieus doorheen het WRC seizoen waar de oude – en gelijktijdig ook nieuwe – kampioenen, Sébastien Ogier en VW Motorsport, de plak zwaaiden. Een seizoen waarin ook Hyundai zich manifesteerde: de tweede plaats in het merkenkampioenschap was niet in het minst te danken aan de prestaties van Thierry Neuville en Hayden Paddon. Het is bovendien vicewereldkampioen Thierry Neuville die het voorwoord voor deze editie van Rallyworld heeft geschreven en meteen kennen we ook zijn objectief voor 2017: de titel !

 

Samen met het Europese Rallykampioenschap krijgt ook de Dakar – met indrukwekkende en vaak unieke beelden – opnieuw de volle aandacht. En uiteraard zijn er ook de negen manches van de Belgische titelstrijd die aan bod komen. Een confrontatie waarin Freddy Loix zijn vierde opeenvolgende titel pakte om vervolgens…. zijn afscheid van de rallysport aan te kondigen.

Aan de format van deze 264 pagina’s dikke “Willy Weyens – Rallyworld 2017”, waarin meer dan 600 spectaculaire full color foto’s, werd niet gesleuteld.

 

In de voorbije decennia bezocht Willy Weyens – verspreid over meer dan 60 verschillende landen – ruim 400 rally’s en 30 edities van de Dakar. Indrukwekkende cijfers die alleen maar bevestigen hoe zeer Willy, vaak geassisteerd door zijn zoon Nick, zijn vak beheerst… Het is dan ook een absolute garantie voor een kwalitatief naslagwerk !

 

Verkoopsgegevens:

  1. a) Via de krantenwinkels, Imapress, diverse boekhandels en Standaard boekhandel
  2. b) Rechtstreeks bij de uitgever: Willy Weyens, Wetsdreef 3      3560 Lummen

Tel: 013/532821 – Mail: rallyw@mail.com

www.willyweyens.comwww.rallyworld.com

https://www.facebook.com/Rallyworld.Weyens/

  1. c) Prijs: 32 euro, verzendingskosten inbegrepen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait