Mazda op AutoSalon van Brussel 2017

4mazda_mx-5rf_showmodel_fq_open_white

  • Europese première van de Mazda MX-5 RF, Mazda3 2017
  • Mazda-stand in Paleis 6

Willebroek, 19 december 2016. Twee Europese premières van Mazda op het AutoSalon van Brussel 2017. Op de Mazda-stand in Paleis 6 kan u de Mazda MX-5 RF en de Mazda3 2017 komen bewonderen. Ook de Mazda6 2017, die enkele maanden geleden als eerste model met de G-Vectoring Control werd uitgerust, maar aan de buitenzijde nauwelijks wijzigingen onderging, zal er tentoongesteld worden.

 

De Mazda MX-5 RF is een nieuwe versie met Retractable Fastback, een elektrisch hard dak, bestemd om een nieuw publiek aan te spreken. De RF kost 2.500  € meer dan de gelijkaardige soft top-versie.

De Mazda3 kreeg een facelift langs de buitenzijde, en een opgewaardeerd interieur met onder andere een elektrische handrem en nieuwe i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen. Hij is ook het tweede model dat met G-Vectoring Control wordt uitgerust. Na de Mazda6 2017, die eveneens op de Mazda-stand te bekijken valt. Voor het overige wordt ook de rest van het gamma tentoongesteld: Mazda2, CX-3, CX-5 en MX-5.

 

De Mazda MX-5 RF zal overigens ook te zien zijn op de Dream Cars Show in Paleis 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait