SOTOGRANDE (ANDALUSIË) ONTVANGT DE EERSTE SOTOGRANDE GRAND PRIX®

INTERNATIONALE RALLY VOOR OLDTIMERS (VAN VÓÓR 1965) EN EXPOSITIE VAN PREMIUM AUTOMERKEN Van woensdag 24 mei tot zondag 28 mei 2017 Voor deze eerste editie zal het startschot worden gegeven op de Plaza De España in Sevilla. Van hieruit rijden de wagens via Cordoba naar Sotogrande. Dit is de eerste editie onder de Andalusische zon van de ZOUTE GRAND PRIX®, een van de meest prestigieuze auto-evenementen in Europa. Tijdens de competitie worden er ook tentoonstellingen van exclusieve oldtimers, een Concours d’Elégance en een autoveiling door Bonhams georganiseerd.

dag2-24

6 januari 2017, Sotogrande, Andalusië – Sotogrande, het exclusieve woon- en recreatieresort dat in het zuidwesten van Spanje werd gebouwd in 1962, verwelkomt voor het eerst in zijn illustere bestaan de top van de automobielwereld in Andalusië. Vijf dagen lang, van woensdag 24 mei tot zondag 28 mei 2017, kunnen liefhebbers er een unieke verzameling van klassieke wagens en premium automerken van vóór 1965 tot vandaag bewonderen. De bolides nemen deel aan snelheidswedstrijden, tentoonstellingen en veilingen, verspreid over vijf evenementen op verschillende locaties in het zuiden van Spanje, van Sevilla tot Sotogrande. De SOTOGRANDE GRAND PRIX® draait in de eerste plaats om een feilloze mechaniek, uitzonderlijk vakmanschap en toonaangevende automodellen uit het verleden én de nabije toekomst en brengt hulde aan hun technisch vernuft. Een van de topevenementen wordt ongetwijfeld de SOTOGRANDE RALLY®, een driedaagse rit door Andalusië die start op de Plaza d’España in Sevilla en via het centrum van Cordoba naar de grote finale in Sotogrande leidt. De deelnemers aan de gechronometreerde rally en aan de meer relaxte balade leggen elke dag zo’n 300 kilometer af door het adembenemende Andalusische landschap, voornamelijk over de openbare weg. Na elke etappe kunnen de chauffeurs en hun gasten genieten van alleen op uitnodiging toegankelijke soirees op exclusieve locaties in Sevilla en Cordoba. De aankomst van de auto’s in Sotogrande belooft een onvergetelijk spektakel te worden: dan racen ze de FLYING ¼ MILE® op de historische brug over de Guadiaro-rivier.dag2-53

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait