Aftrap van het 95ste Salon voor Lichte Bedrijfsvoertuigen, Auto’s en Moto’s gegeven

Op zaterdag 14 januari opent in Brussels Expo de 95ste editie van de Automobielsalons van Brussel. Daags na een dag die in het teken stond van persbezoeken en die afgesloten werd met de gebruikelijke inhuldigingsavond, zijn het de eersten van naar schatting 400.000 bezoekers die de Heizelpaleizen betreden voor een tentoonstelling die de deuren opent tot en met zondag 22 januari. Met de 13 wereldprimeurs, 6 Europese nieuwigheden en 136 primeurs voor België die ons reeds werden aangekondigd, belooft de jaargang 2017 van het Salon opnieuw heel veel ontdekkingen voor een publiek dat bij wil blijven wat betreft mobiliteit op 2 of 4 wielen. Twee ingangen Net als bij de editie 2016 kan het publiek de tentoonstellingssite bereiken via twee ingangen. Automobilisten kiezen voor Parking C die 9.900 plaatsen biedt. Voor motorrijders is er Parking A aan de zijde van het Atomium. Die ligt net naast de tweede ingang, ter hoogte van Paleis 3. Deze ingang ligt ook het kortst bij de uitgang van het metrostation ‘Heizel’. Geen rugzakken Om de toegangscontrole zot vlot mogelijk te laten verlopen, raadt organisator FEBIAC aan om niet met tassen en rugzakken naar het Salon te komen. Wie toch een tas bij zich heeft, zal deze moeten laten controleren. Het is bovendien een goed idee om je toegangsticket vooraf via het online platform aan te schaffen (https://tickets.brussels-expo.be/). Tickets die je online koopt zijn goedkoper dan aan de kassa’s ter plaatse, en je verliest geen tijd bij het binnenkomen. Wisselende openingsuren Voor dit Salon werden, in vergelijking met voorgaande edities, de openingsuren aangepast. Het Salon is open van 11u tot 19 u tijdens de week en van 10u tot 19u tijdens het weekend. Op maandag 16 en vrijdag 20 januari blijft het Salon zelfs open tot 22u. De beslissing om later te openen tijdens de week helpt vermijden dat u zich in de ochtendspits richting Brussels Expo moet begeven om de opening van het Salon mee te maken.

DSC_0471

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait