Bodykit ‘Thierry Neuville’ geeft i20 sportieve look

Pittige kleuraccenten binnen en buiten, sportieve velgen en verlaging-set zorgen voor extra pit.

Maandag 16 januari 2017 — Op de Brussels DSC_0110Motor Show lanceert Hyundai een sportieve bodykit voor de i20 straatversie. Daarmee wordt de i20 omgedoopt tot de speciale serie ‘Thierry Neuville’. De regerend WRC Vicewereldkampioen heeft het eerste exemplaar op de Hyundai stand gesigneerd tijdens de persdag.

Wat meteen opvalt, zijn de pittige kleuraccenten die de i20 meteen extra pit geven. Voor de auto op de Brussels Motor Show hebben we gekozen voor hoofdzakelijk oranje accenten (trouwens eigen aan de ‘huisstijl’ van Thierry Neuville) in combinatie met een zwart koetswerk. Zowel de voorbumper, de flanken als de achterbumper krijgen deze accenten, maar het zijn vooral de oranje voorste velgen die het meest opvallen. De velgmaat is 195/45R17, altijd met standaard TPMS. Achteraan werd geopteerd voor grijze alu velgen, geïnspireerd op de verschillende velgkleur van de ‘echte’ i20 World Rally Car. Tot slot mag uiteraard het TN-logo op de achterklep niet ontbreken.

Ook het interieur krijgt een sportieve make-over met oranje inlegstukken rond ventilatieroosters en versnellingsbak, en een aangepaste zetelbekleding met alcantara en oranje stiksels, en TN-logo op de leuning. Overigens krijgt de i20 Thierry Neuville ook een verlagingset waardoor de wagen 25 mm lager komt te liggen.tn3

De Thierry Neuville bodykit bestaat ook in alternatieve kleurcombinaties. Van de in totaal 8 beschikbare kleuren zijn er ook 3 minder opvallende zoals zwart, zilver en grijs. De kit kan gecombineerd worden met alle motorisaties en uitrustingsniveaus, en zowel op de Coupé-versie als de meer functionele 5-deurs. De klantenprijs voor de volledige kit (inclusief montage en BTW) bedraagt 2.965 €. Klanten kunnen uiteraard ook à la carte kiezen uit alle elementen uit de kit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait